• Erős, nem mulo cellulit

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő! Azzal a problémával küzdök, hogy szinte minden testrészem narancsbőrös. A combom, fenekem nagyon durván láthatóan, de még a vádlim, bokám és karomon is van ha összenyomom a bőrt. Mitől lehet ez? Átlagoa testalkatom van 165 cmhez 56kg vagyok.Néha szoktam futni, biciklizni, sokat sétálok és probálok egészségesen táplálkozni. Egész nyáron hosszú nadrágban szoktam járni, hogy ne látszódjon. Mit tehetnék ellene, vagy lehet hogy valamilyen keringési zavarom van? Köszönöm segítségét!

        Dr. Bodnár Edina válasza a Narancsbőr témában

        A narancsbőr alkati kérdés és keringési zavarhoz is kapcsolódhat. A rendszeres sport, szaunázás, masszázs, folyadékfogyasztás segíthet javitani a problémán.


        Kérdés: 2016. június 12., 12:56; Megválaszolva: 2016. június 17., 10:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Nő! Az arcomon fehér foltok vannak (homlok, halánték, arc szélei). Ezek a foltok különböző kiterjedésűek, valamelyik 4-5 cm átmérőjű is, de vannak kisebb foltjaim is. Nagyjábol 2-3 éve jelentek meg az elsők, időszakosan...
        Kedves Doktornő! A segìtsègèt szeretnèm kèrni! Szàjzùgnàl aprò pici holyagszerű pöttyök keserìtìk meg a mindennapjaimat,ami nagyon nehezen gyògyul,de leginkàbb jön helyette ujabb!Vàlaszàt nagyon vàrom Köszönöm!
        Üdv! 20 éves egészséges férfi vagyok, rendszeresen sportolok, helyesen táplálkozok. Egy jó ideje már megjelent egy sárga kinyomhatatlan pattanás a herezacskómon, nem fáj, nem viszket, elég idegesítő. Mi lehet? Betegségre utaló? Esetleg...
        Kedves Doktornő, Pár napja a makon gyulladás szerű tüneteket észleltem, a bőr rajta másnap el kezdett hámlani. Nem fáj nem viszket. Mivel tudnám kezelni? Válaszát előre is köszönöm.
        Tisztelt Doktornő! Tanácstalan vagyok. Volt felfázásom, amire oxfloxacin hatóanyaqgú gyógyszert kaptam, s háziorvosom szerint elmúlt. A kép a gyógyszerszedés után készűlt egy héttel. Megjelent ,s pár nap múlva elmúlt. Viszont azóta is...
        Kedves Dr no! A kerdesem arra vonatkozna, hogy atestem egy az arcesztetikusom alltal javasolt..hiarulonos arc toltesen. Ezen beavatkozas folyaman az arcom egyik oldalan szepen siklott ez a kanul amit hasznaltak. Azonban a masik oldalon fajdalmas volt es...
        Tisztet Doktornő! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy pár hete észleltem a végbélnyilásom körül a képen látható fájdalmatlan dudorokat. A lilás barnás laposabbat és a kisebb de jobban kitapintható börkinövés szerüt is....
        Tisztelt doktornő! Azért szeretném igénybe venni a szolgáltatás, mert jelenleg külföldön tartózkodom és a járvány miatt nehézkes a haza jutásom. Szeretnék segítséget kérni problémám kezeléséhez. Hullik a hajam, ég és viszket a...
        Tisztelt doktornő/doktor úr! 16 évesen kezdtem a kemót (heredaganat) és kb. 8 hónapig tartott. A kezelés után nem egészen egy hónappal nőtt ki a hajam, ami pár hétig erősödött és azóta is olyan szinten stagnál. Azonban nagyon ritka....
        Tisztelt webdoktor! 1 napja reggelre jelentkeztek a képen látható erősen viszkető piros foltok. A medencém körül szinte mindenhol megtalálhatóak még a lágyékon is. Aznap este egy horgászat alkalmából kocsiban aludtam. 2 nadrág volt rajtam...