Inerta 10mg

Tisztelt Doktornő! Pattanásos arcomra, írták fel ezt a gyógyszert vérvétel után. Az arcomon első ránézésre nem is látszik, de mégis tele van pattanással, annak is többségében az alsó része (orr vonalától lefelé) . 2 hónapja és 1 hete szedem az Inerta 10 mg-os gyógyszert, naponta 1 kapszulát. Teljesen száraz lett az arcom, nem szokott zsíros lenni ami eddig az egyetlen pozitívuma a gyógyszernek, azonban a pattanások nem akarnak múlni. Úgy értesültem ilyen arccal általánosan 3 hónapig szokták szedni, de sajnos én nem úgy látom, hogy a 3 hónap meghozná a várt eredményt. Szedjem tovább mint 3 hónap esetleg a napi adagot kellene növelni vagy valami más megoldást kellene keresnem? A mostani bőrgyógyászom szerint nem is kellene szednem mivel nem csúnya az arcom, de szeretném ha teljesen kitisztulna. Válaszát és segítségét előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza pattanásos arcbőr témában

2 hónap gyógyszerszedés nem elegendő a pattanások megszüntetéséhez. Ezenkívül a gyógyszeradag testsúly alapján történő megemelését javaslom (0, 5mg/tskg) .

Kérdés: 2015. december 15., 23:11; Megválaszolva: 2016. január 07., 13:05
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Arcbőr hirtelen mefáltozása
Tisztelt Dr Nő! Az arcbőröm 2hónap alatt megváltozott! Fáj, viszket, húzódik, pattanásos lett, kipirosodott, lyukacsos lett! Képet mellékeltem! ...
Pattanásos bőr
Kedves Dr.Nő! 16éves vagyok és már lassan 3 éve folyamatosan csúnya gyulladt pattanások vannak az arcomom főleg az alsó részen. Ezeken kinyomni...
nem tudom, mi a teendőm
Tisztelt Doktor úr! Elmentem egy magán bőrgyógyászatra, ahol vérképet és vizeletet vizsgáltak, ami elvileg rendben volt, viszont az én bőröm...
problémás bőr
Tisztelt Cím, évek óta szenvedek a pattanásos bőröm miatt, amire korábban Cypromixet szedtem, ami ugye már nincs forgalomban, 1, 5 éve nem szedek...