Véraláfutás: tetováltathatok rá?

Jó Napot! 6 napja tetoválták a jobb kezem hajlatba. Csak kontúroztak, ma menten volna megint, de meg fog jönni a menstruáciom kb 1 nap múlva. Egész héten edzettem, crossfitezek, meg futottam, vasárnap óta minden nap. A tetovált kézhajlatomba pedig lilás eres véraláfutás van. Kérdésem az lenne, hogy a túlerőltetés miatt van, avagy a tetoválástól van a véraláfutás. Vérszegény vagyok, plusz vékony a böröm meg az érfalam. Mit javasol? Orvost, vagy ez el fog múlni? Szedek fogamzásgátlót is 7 éve. Van a lábamba több visszér is, és a végtagjaim is hidegek, pl a cipötől leesett a körmöm januárba, még csak félig szarusodott vissza. Tudom hogy el kell mennem érsebészetre, de a kézhajlotomnak lesz valami baja a véraláfutások miatt, és menstruácio után Maga szerint tetováltathatok ha a véraláfutásra ha elmúlt vagy nem múlik el? Válaszát előre is köszönöm! Üdv.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza tetoválás témában

Szedjen C-vitamint és Rutascorbint, és ne erőltesse a karját amíg a véraláfutás meg nem szűnik. Utána tetováltathat az érintett területre.

Kérdés: 2015. április 24., 17:48; Megválaszolva: 2015. április 29., 19:24
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Tetoválás
Tisztelt doktor ur /hölgy Kettő hete csináltak egy tetoválást sokadik tetkom arra lettem figyelmes hogy ennyi idő után és apró helyeken a tetkon...
Tetoválás
Kedves Doktor! Az lenne személyes problémám hogy Hetfőn keresztszalag műtétem lesz viszont szonbaton baratnom születésnapja igy gondoltam egy kozos...
Műtét után tetoválás
Kedves Doktornő! 5 hónapja volt egy nyitott vállműtétem. Kb. egy 10 - 11 centis heg van most a helyén, egész szépen begyógyult ennyi idő alatt. A...
Tetoválás
Tiszteletem! Érdeklődni szeretnek, körülbelül 2 hete csináltattam az alkalomra egy tetoválást! Körülbelül egy hét múlva kis pici piros pöttyök...