tetoválás eltávolítás

Tisztelt Doktornő! Lézeres tetoválás eltávolításom van folyamatban, két alkalom sikeresen lezajlott. A harmadik alkalom februárban történt, azóta nem gyógyul rendesen. 5x5-ös kör alakú tetoválás belső körének egy része vastagabb maradt, piros, duzzadt. Ahol elvégezték a beavatkozást, azt mondták, előfordulhat, hogy bepállott vagy belement valami, majd elmúlik, várjak. Tovább nem várnék, viszont bőrgyógyászatra csak két hónap múlva kaptam időpontot. Jelenleg Contractubex-el kenem, patikában ajánlották. Nagyon várom a válaszát, köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza Tetoválás témában

Rossz a sebgyógyulása, krónikus gyulladás alakult ki a bőrén. Kezelje Fucicort krémmel naponta 2x.

Kérdés: 2016. június 17., 10:58; Megválaszolva: 2016. június 17., 12:38
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Okozhat keloidos hegesedést a...
Tisztelt Doktornő! Öt éve füllyukasztást követően a lyukasztott felület körül kis csomók képződtek. Az egyik fülről pedig plasztikai...
Tetoválás eltávolítás kockázatai
Tisztelt Doktornő! Egy meglévő tetoválás eltávolítását szeretném elvégeztetni Q kapcsolt ND YAG módszerrel. Érdeklődni szeretnék hogy ennek...
Seprűvénára tetoválás
Tisztelt Doktornő! Azt szeretném tudni tetováltathatok e seprűvénával fedett területre? Visszereim nincsenek, a labamban jó a vérkeringés....
Új tetoválás
Négy napja van egy tetoválásom és már második napja veszem észre, hogy egy kis részén sárgás színű mellette a bőröm. Eddig végig napi...