Pattanás a nemi szervemen?

Kedves Doctor! A csiklóm feletti szemérem dombomon apro pattanás szerű dudorok jelentek meg és fájnak is. Sokszor előfordult az elmúlt egy év során. Tavaly decemberben pedig gennyes hólyagok is kijöttek amik 2 hét alatt múltak el és ez alatt lázam is volt. Lehet, hogy újra előjön? mit tehetek ellene? Előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Gyöngyi válasza szeméremtesti pattanások témában

Tisztelt Kérdező!

A tünetek alapján felmerül herpesz fertőzés lehetősége is, ezért ha újból jelentkeznek hólyagok javaslom keressen fel bőrgyógyász szakorvost tablettás kezelés céljából.

Kérdés: 2012. szeptember 11., 23:11; Megválaszolva: 2012. szeptember 13., 09:50
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Miért viszket,és váladékozik?
PlEVA+ pajzsmirigy , oltás
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás
Bőrkiütések gyermeken