Vérző, leszáradó anyajegy

Tisztelt Doktornő/Doktor úr! A férjemnek a hasán, a nadrág szélénél volt egy anyajegye. Pár napja elkezdett csökkenni a mérete, olyan volt, mintha elkezdett volna leszáradni. Egyik éjszaka belekapott és egy picit vérzett is. Azóta fityegett, majd tegnap ahogy egy kicsit megpiszkálta, elkezdett nagyon vérezni, majd este le is esett, akkor szintén vérzett. A leesett darab egy nagyon kemény valami volt, nem olyan, mint egy puha anyajegy. A környéke olyan, mintha szépen kezdene begyógyulni. Ez vezethet rákos elváltozáshoz? Ha igen, mennyi idő alatt? Tegnap délután kértünk telefonon időpontot bőrgyógyásztól, de csak szeptember 21-re tudott adni. Nem késő az? Érdemes felhívni, hogy sürgősségi eset lenne és korábbi időpontot kérni? Köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza anyajegy témában

A sérült anyajegyekből évek-évtizedek alatt alakulhat ki rosszindulatú elváltozás nagyon csekély százalékban, ezért nem érdemes sűrgősségi vizsgálatot kérni.

Kérdés: 2012. szeptember 11., 09:53; Megválaszolva: 2012. szeptember 12., 19:04
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Övsömör meddig fertőző?
Furcsa alakzat a bőrön
Örökletes hajhullás
Körömgomba