Hirdetés
      • furunculus

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        tisztelt Doktor Nő/Úr A hónaljamon furunculus található igen kezdeti fázisában már voltam bőrgyógyászaton ahol antibiotkiumos kezelés után el is múlt. Viszont sajnos félévente állt. ki is újul Ilyen problémás bőrre ön ajánlja e a végleges szőrtelenítést? Ez megszüntetné e problémámat s a tb-még ha kis mértékben ezt támogatná e? válaszát előre is köszönöm

        Dr. Tóth Gyöngyi válasza a furunkulus témában

        Tisztelt Kérdező! Az antibiotikumos ecsetelőt továbbra is használhatja. A végleges szőrtelenítés valószínűleg javítaná a panaszait, mivel megszűnnének a benőtt szőrök, a borotválás, gyantázás, ami a tünetek hátterében áll. A tb nem támogatja ezt a kezelést, csak magánorvosi rendelésen veheti igénybe.


        Dr. Tóth Gyöngyi
        Bőrgyógyász-kozmetológus Itt kérdezhet

        Dr. Tóth Gyöngyi

        Kérdés: 2012. április 02., 16:22; Megválaszolva: 2012. április 03., 15:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: