• Már egy éve a furunkulussokkal harcolok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        tisztelt dr nő/úr mar egy eve furunkulussokkal harcolok, a nemi szervemen jonnek ki allandoan, ha szerencses vagyok csak egy de altalaban minimum 3 db jon ki. nagyon el vagyok keseredve, mindent fertotlenitek allandoan, mindig mindent 90 fokon mosok ki, vagy ha azt nem lehet akkor 60 fokon, ruha fertotlenitovel. akarmit csinalok allandoan visszajonnek, es fajnak. es a legtobbszor a nemiszervemen. nagyon rikan megjelent a testemen is de ott szerencsere tobbet nem jelent meg, csak a sotet folt mutatja, h ott valaho volt is. es olyan helyekre jonnek ki ahol nem is nagyon van szor. mar 2 nogyogyaszomnak panaskodtam emiatt es a valasz az volt hogy neogronormant hasznaljak. semmit se segit, mit csinaljak, el vagyok keseredve, fajnak borzalmasan kenyelmetlen. milyen fajta orvoshoz kene veluk menjek? meg lehet e ettol orokre menekulni, vagy az eletem vegeig ezzel fogok kuszkodni? mitol kaphattam el? allandoan vigyazok a tisztasagra, ha egy alsonemut leejtek a foldra pl en azt mar a szennyesbe rakom. komolyan nem ertem mi okozhatta ennek a megjeleneset, de borzalmasan kenyelmetlen, es mind olyan lehetetlen helyen jon elo, ahol nem is nagyon tudom szarazon tartani, vagy rakjak ra meleg borogatast hogy kigyuljon, stb. tehat 3 dolog erdekelne, 1)milyen orvoshoz forduljak ezzel aki vervizsgat akarmit elvegez, hogy tenyleg megnezze mik okozzak ezt, 2) ebbol ki lehet gyogyulni? vagy mindig szamithatok ra h megkeseriti ezentul az eletemet 3) mi a jo eget csinaljak otthon? mivel hogyan fertotlenitsek, hogy ezt kiirtsam? segitseguket elore is koszonom, elnezest, ha egy cseppet osszevissza irtam, de epp kijott megint harom db es komolyan erzem, hogy sikito roham kornyekez annyira ketsegbe vagyok mar esve miattuk

        Dr. Bodnár Edina válasza a furunkulus témában

        Bőrgyógyászhoz forduljon kivizsgálás céljából. Addig csökkentse a szénhidrát bevitelt, és kerülje a szűk nadrágokat.


        Kérdés: 2014. október 12., 22:41; Megválaszolva: 2014. október 24., 00:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt DoktorNő! 22 éves férfi vagyok. 9 hónapja kiütések az alábbi folyamat szerint jöttek ki a testemen: Minden nap délután 5-6-7 óra körül elkezd viszketni egy véletlenszerű ponton, odanézek és meglátom, hogy egy icipici...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció