• Miért izzadok ennyit és így?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        1-2 hónapja elkezdtem izzadni alvás közben, de nagyon, mire felébredek az egész ruhám tiszta víz, az egész hátam, a mellkasom az egész nadrágom.nem tudom miért van és, mellékesen kellemetlen illatom van amikor felkelek, olyan illata van mintha bepisiltem volna, de mindig átnézem a cuccaimat pillanatok alatt megszáradnak, amikor felkelek, és semmi illatuk nincs, olyan finom illatúak, amilyen az öblítőm.Így nem értem h mi lehet ez, nappal nem szoktam nagyon izzadni, max ha sietek és akkor sem olyan gyorsan. mi lehet a gond? Köszönettel: M. F.

        Dr. Veress Dóra válasza a éjszakai izzadás témában

        Kedves Kérdező! Éjszakai izzadást leggyakrabban hormonális problémák, illetve fertőzések okoznak. Ez utóbbiak közül a legismertebb a TBC, de más kórokozók is járhatnak éjszakai izzadással. Felmerül még lehetőségként, hogy limfómája van, de ez akkor valószínű, ha az izzadás mellett más tünetei is vannak: fogyott az utóbbi időben, gyakran lázas, stb... Nem említi, hogy szed-e gyógyszereket, de tudnia kell, hogy ezek egy része is okozhat mellékhatásként izzadást.


        Kérdés: 2012. március 11., 22:07; Megválaszolva: 2012. március 12., 23:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        2 napja jelent meg mi lehet ez kérem minnel hamarabb segitsen Képet megkapta?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.