Káposztasaláta 2.

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Keringési problémák

Hozzávalók:

  • ecet
  • 2 teáskanál cukor
  • 1 fej fehér káposzta
  • (őrölt) kömény
  • fehérbors

Elkészítés:

Egy fej friss káposztát vékony csíkokra vágunk. Besózzuk és állni hagyjuk. Közben elkészítjük hozzá a salátalevet cukorból, pici köménymagból, fehérborsból, ecetből és vízből. Jól elkeverjük, aztán ráöntjük a káposztára. Kicsit állni hagyjuk. Hidegen nagyon finom.

Hasonló receptek

Burgonyasaláta kovászos uborkával

Saláta, Könnyű

Gyomorfekély, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Kefíres-sajtos saláta

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Madársaláta spenóttal és sárgarépával

Saláta, Könnyű

Vashiány, Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: