Rántott sajt
Hozzávalók:
- Dráva rántani való sajt/trappista/karaván sajt
- 2 tojás
- rizsliszt/kukoricaliszt/Emese kenyérpor
- gluténmentes kenyérmorzsa
- olaj
- só
Elkészítés:
A sajtokat fél centiméteres szeletekre vágjuk. Megsózzuk, megforgatjuk lisztben, tojásban, kenyérmorzsában. E forgatásokat még egyszer megismételjük, hogy a bunda jó vastag legyen, mert a sajt így nem fog kifolyni. Forró olajban megsütjük mindkét oldalát, tartárral és rizzsel tálaljuk. Meg lehet bolondítani a rántott sajtot, ha gépsonka szeletekkel együtt rántjuk ki.
Hasonló receptek
Gombapuffancs zöldfűszeres túróval
Vegetáriánus, Közepes
Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes
Mozarellával rakott padlizsán
Vegetáriánus, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Epebetegség, Gyomorfekély
Rakott padlizsán
Vegetáriánus, Közepes
Magas koleszterin, Gluténmentes, Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes