Sült tarjarolád

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Közepes

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • tarja
  • mustár
  • Piros arany
  • bors
  • vegeta
  • fokhagymakrém
  • szeletelt baconszalonna
  • alma
  • burgonya

Elkészítés:

Szép sovány tarjaszeleteket kiklopfolunk, megkenjük mustárral, fokhagymakrémmel, csemege pirosarannyal, meghintjük kevés borssal és egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap a szeletek közepére teszünk 1-2 vékony gerezd hámozott almát, a húst feltekerjük és mindegyiket 1-1 szelet baconszalonnába göngyöljük. A tekercseket kivajazott tepsibe tesszük. Kisebb burgonyákat meghámozunk, tetejüket pogácsaszerűen bevagdaljuk, vegetával fűszerezzük és a húsok mellé rakjuk. Az egészet alufóliával lefedjük és sütőben puhára sütjük - kb. 50 perc, majd a fóliát levéve pár perc alatt pirosra sütjük.

Hasonló receptek

Bugaci sápatag

Egytálétel, Könnyű

Hízókúra, Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Krumplibohóc

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sertéscomb kolbászos burgonyával

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: