Sült tarjarolád
Hozzávalók:
- tarja
- mustár
- Piros arany
- só
- bors
- vegeta
- fokhagymakrém
- szeletelt baconszalonna
- alma
- burgonya
Elkészítés:
Szép sovány tarjaszeleteket kiklopfolunk, megkenjük mustárral, fokhagymakrémmel, csemege pirosarannyal, meghintjük kevés borssal és egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap a szeletek közepére teszünk 1-2 vékony gerezd hámozott almát, a húst feltekerjük és mindegyiket 1-1 szelet baconszalonnába göngyöljük. A tekercseket kivajazott tepsibe tesszük. Kisebb burgonyákat meghámozunk, tetejüket pogácsaszerűen bevagdaljuk, vegetával fűszerezzük és a húsok mellé rakjuk. Az egészet alufóliával lefedjük és sütőben puhára sütjük - kb. 50 perc, majd a fóliát levéve pár perc alatt pirosra sütjük.
Hasonló receptek
Tökfőzelék: Update2
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Pulykamell távol-keleti módra
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Sütőtökös bárányszelet
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes