Csirkecomb római tálban
Hozzávalók:
- 1/2 fej édeskáposzta
- 1 kg krumpli
- 3-4 szál sárgarépa
- csirkecombok (én 4 duplát tettem rá)
- só
- bors
- kakukkfű
- ételízesítő
- egy pici olaj
Elkészítés:
Először is a káposztát csíkokra szeleteltem a tál aljara raktam, megszórtam egy kevés sóval, borssal ételízesítővel, erre helyeztem a meghámozott negyedekre vágott krumplit és a megtisztított, karikára vágott sárgarépát, szintén fűszereztem ételízesítővel, egy pici sóval. Erre ráhelyeztem a fűszerezett csirkecombokat amit megszórtam egy kevés kakukkfűvel, ételízesítővel, és meglocsoltam egy kevés olajjal. A tálat lefedtem és kb. 1. 5 óra hosszáig sütöttem a sütőbe 200 fokon, vagyis addig míg a combok szép pirosra sültek.
Hasonló receptek
Kecskesajtos brokkoli
Egytálétel, Könnyű
Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes
Héjában sült burgonya túrós-fokhagymás öntettel
Egytálétel, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Zöldséges pulykacsíkok wokban
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes