Húsos penne (2 személyre)

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 25 dkg gluténmentes penne tészta
  • 15 dkg darált sertéshús
  • 1 kis fej hagyma
  • bazsalikom
  • reszelt sajt
  • bors
  • tejfel
  • olaj

Elkészítés:

A darált húst a fűszerekkel és a reszelt hagymával kevés olajon 10-15 perc alatt megsütjük. Közben megfőzzük a tésztát. Vigyázzunk, ne főzzük túl! Leszűrjük, lecsöpögtetjük és a serpenyőben lévő piruló húshoz adjuk. Óvatosan összerázogatjuk és erősebb lángon megpirítjuk. Megszórjuk reszelt sajttal és azzal is jól átpirítjuk. Tálaláskor 1-2 kanál tejföllel gazdagítjuk.

Hasonló receptek

Spárgás pulykamell

Egytálétel, Közepes

Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Sárgarépacsók

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Májproblémák, Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Itáliai Spenót Pie

Egytálétel, Könnyű

Vashiány, Csontritkulás, Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: