Borsófőzelék sült virslivel (update 1)

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Crohn, Keringési problémák, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 30 dkg zöldborsó
  • 1 dl joghurt
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 2 pár baromfi virsli
  • víz
  • pirospaprika
  • bors ízlés szerint

Elkészítés:

A borsót és az egész fej vöröshagymát puhára főzzük annyi vízben, amennyi ellepi, majd joghurttal besűrítjük. Sült virslivel tálaljuk!

Hasonló receptek

Kéksajtos tészta barnahagymával

Egytálétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Indiai rizskorona

Egytálétel, Közepes

Laktózmentes, Köszvény, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sütőben sült lecsó

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: