Borsófőzelék sült virslivel (update 1)
Hozzávalók:
- 30 dkg zöldborsó
- 1 dl joghurt
- 1 kis fej vöröshagyma
- 2 pár baromfi virsli
- víz
- pirospaprika
- só
- bors ízlés szerint
Elkészítés:
A borsót és az egész fej vöröshagymát puhára főzzük annyi vízben, amennyi ellepi, majd joghurttal besűrítjük. Sült virslivel tálaljuk!
Hasonló receptek
Mandulás marha
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Karalábé főzelék
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes
Zöldséges marhahús
Egytálétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes