Borsófőzelék sült virslivel (update 1)

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Crohn, Keringési problémák, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 30 dkg zöldborsó
  • 1 dl joghurt
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 2 pár baromfi virsli
  • víz
  • pirospaprika
  • bors ízlés szerint

Elkészítés:

A borsót és az egész fej vöröshagymát puhára főzzük annyi vízben, amennyi ellepi, majd joghurttal besűrítjük. Sült virslivel tálaljuk!

Hasonló receptek

Brokkolis lazac

Egytálétel, Könnyű

Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sonkás alagút

Egytálétel, Könnyű

Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Könnyű rakottas rizs

Egytálétel, Közepes

Epebetegség, Crohn, Májproblémák, Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: