Sonkás alagút

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1 nagy tubus light majonéz
  • 3 dl tejföl
  • 1 húsleveskocka (vagy amilyen van otthon)
  • 1 csomag étkezési zselatin
  • 3 főtt tojás
  • 2 csemege uborka
  • 1-2 főtt sárgarépa
  • 10 dkg párizsi (vagy ami a hűtőben van felvágott)
  • 20 dkg csirkemell sonka (vagy 2 csomag)
  • esetleg 3 virsli
  • illetve bármivel fel lehet turbózni
  • bármit beletehetsz
  • ami otthon van

Elkészítés:

A tejfölt a majonézzel összekeverjük, a tojást, az uborkát, a sárgarépát, a párizsit, a virslit, (ill. az összes pluszt) kis kockára vágjuk. 1 dl vízben felfőzzük a húsleveskockát, amikor langyosra hűlt feloldjuk benne a zselatint, ismét forrásig melegítjük, majd amikor kissé lehűlt a tejfölös masszával elkeverjük és hozzáadjuk az összekockázott mindenfélét. őzgerincformát folpack-kal kibélelünk, majd sokával kirakjuk és ebbe öntjük a masszát. Majd betakarjuk sonkával. Hűtőben néhány óra alatt megdermesztjük.

Hasonló receptek

Sajttal töltött avokádó

Egytálétel, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Cukormentes, Gluténmentes

Rostban dús tál

Egytálétel, Könnyű

Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Csőben sült hús parasztosan

Egytálétel, Közepes

Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: