Cserepes zöldségtál

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Közepes

Diéta: Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 4 burgonya
  • 1fej hagyma
  • 4 paradicsom
  • 2 fehérrépa
  • 8 gombafej
  • 4 karfiolrózsa
  • 2 dl tejföl
  • 2 tojássárgája
  • bors
  • csipet só

Elkészítés:

Megmossuk a zöldségeket, meghámozzuk a burgonyát. A tálba rakjuk a burgonyát, a cikkekre vágott paradicsomot, a nagyobb darabokra szelt gombákat, a karfiolrózsákat és a kis darabokra vágott póréhagymát. Meghintjük kevés sóval és borssal. A tejfölt elkeverjük a tojássárgával és ráöntjük a halomra. Előmelegített sütőben készre sütjük.

Hasonló receptek

Marhasült zöldségkörettel

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Karfiol vajas morzsával

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Gratinírozott kínai kel lazaccal

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: