Cserepes zöldségtál

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Közepes

Diéta: Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 4 burgonya
  • 1fej hagyma
  • 4 paradicsom
  • 2 fehérrépa
  • 8 gombafej
  • 4 karfiolrózsa
  • 2 dl tejföl
  • 2 tojássárgája
  • bors
  • csipet só

Elkészítés:

Megmossuk a zöldségeket, meghámozzuk a burgonyát. A tálba rakjuk a burgonyát, a cikkekre vágott paradicsomot, a nagyobb darabokra szelt gombákat, a karfiolrózsákat és a kis darabokra vágott póréhagymát. Meghintjük kevés sóval és borssal. A tejfölt elkeverjük a tojássárgával és ráöntjük a halomra. Előmelegített sütőben készre sütjük.

Hasonló receptek

Zöldséges rizses szárnyasragu

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

őszibarackos csirkecomb

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Paradicsommártásos tagliatelle

Egytálétel, Könnyű

Candida, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: