Receptkereső

Paradicsomos makaróni

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 100 g fehérjeszegény makaróni
  • 150 g paradicsom
  • 20 g margarin
  • 25 g gépsonka
  • 10 g olaj kakukkfű
  • oregánó
  • fehérbors

Elkészítés:

A makarónit bő, sós vízben kifőzzük, leszűrjük és forró olajjal meglocsoljuk. A paradicsomokat forró vízbe mártjuk, lehúzzuk a héját, kisebb kockákra vágjuk. Felolvasztjuk a margarint, beletesszük a paradicsomot és az apró kockára vágott gépsonkát, kevés sóval, oregánóval, borssal, kakukkfűvel fűszerezzük és megpirítjuk. Egy tűzálló tálba rakjuk a tésztát, ráöntjük a paradicsomos-sonkás masszát, a kevéske reszelt sajttal megszórjuk és a sütőben felforrósítjuk.

Hasonló receptek

Kagylótészta csirkehússal és gombával

Egytálétel, Könnyű

Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Spenótos tészta

Egytálétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Borsófőzelék sült virslivel (update 1)

Egytálétel, Könnyű

Crohn, Keringési problémák, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: