Sült ravioli
Hozzávalók:
- étolaj
- 50 dkg csökkentett zsírtartalmú sajtos ravioli
- főve
- 45 dkg marinara tésztaszósz
- 2 gerezd fokhagyma áttörve
- 1 teáskanál szárított bazsalikom
- 1/2 csésze reszelt
- csökkentett zsírtartalmú mozarella sajt (tetszés szerint)
Elkészítés:
1. Melegítsük elő a sütőt 190 ° C-ra. 2. Egy közepes hőálló üvegtálat kiolajozunk és az aljára fektetjük a raviolikat. 3. Egy közepes méretű tálban összekeverjük a tésztaszószt, fokhagymát és bazsalikomot, majd a raviolira öntjük és összekeverjük. Majd az egészet 30 percig sütjük. 4. Tetszés szerint megszórhatjuk mozzarella sajttal. Visszatesszük a sütőbe és további 10 percig sütjük, hogy a sajt ráolvadjon.
Hasonló receptek
Lenygyel zöldbab tál
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Spenót főzelék
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Cukkinifőzelék
Egytálétel, Könnyű
Crohn, Gyomorfekély, Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes