Kétsajtos rizottó
Hozzávalók:
- 30 dkg hosszú szemű rizs
- 1,25 liter marhahúsleves (leveskockából)
- 30 dkg csiperkegomba
- 10-10 dkg (fagyasztott) spenótpüré és vaj
- 5-5 dkg gorgonzola vagy márvány) sajt és reszelt parmezán sajt
- só
Elkészítés:
A rizst a húslevesben megfőzzük. A gombát megtisztítjuk, a nagyobb darabokat kettévágjuk és a vajban félpuhára pároljuk. Hozzáadjuk a felengedett spenótot és készre pároljuk. A kész rizshez keverjük a zöldséges masszát és rámorzsoljuk a gorgonzolát. A parmezánnal összekeverjük és forrón tálaljuk.
Hasonló receptek
Pulykaragu
Egytálétel, Könnyű
Crohn, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Diétás tökfőzelék
Egytálétel, Könnyű
Crohn, Keringési problémák, Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Cukormentes, Köszvény, Tojásmentes, Mogyorómentes
Diós rántott sajt sárgarépás burgonyapürével
Egytálétel, Könnyű
Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes