Kétsajtos rizottó

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gyomorfekély, Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 30 dkg hosszú szemű rizs
  • 1,25 liter marhahúsleves (leveskockából)
  • 30 dkg csiperkegomba
  • 10-10 dkg (fagyasztott) spenótpüré és vaj
  • 5-5 dkg gorgonzola vagy márvány) sajt és reszelt parmezán sajt

Elkészítés:

A rizst a húslevesben megfőzzük. A gombát megtisztítjuk, a nagyobb darabokat kettévágjuk és a vajban félpuhára pároljuk. Hozzáadjuk a felengedett spenótot és készre pároljuk. A kész rizshez keverjük a zöldséges masszát és rámorzsoljuk a gorgonzolát. A parmezánnal összekeverjük és forrón tálaljuk.

Hasonló receptek

Májpástétom vajastésztában

Egytálétel, Közepes

Vashiány, Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes

Csőben sült brokkoli sonkával

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Chili mexikói bab

Egytálétel, Könnyű

Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: