Receptkereső

Kétsajtos rizottó

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gyomorfekély, Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 30 dkg hosszú szemű rizs
  • 1,25 liter marhahúsleves (leveskockából)
  • 30 dkg csiperkegomba
  • 10-10 dkg (fagyasztott) spenótpüré és vaj
  • 5-5 dkg gorgonzola vagy márvány) sajt és reszelt parmezán sajt

Elkészítés:

A rizst a húslevesben megfőzzük. A gombát megtisztítjuk, a nagyobb darabokat kettévágjuk és a vajban félpuhára pároljuk. Hozzáadjuk a felengedett spenótot és készre pároljuk. A kész rizshez keverjük a zöldséges masszát és rámorzsoljuk a gorgonzolát. A parmezánnal összekeverjük és forrón tálaljuk.

Hasonló receptek

Tejszínes -parajos csirke

Egytálétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Csirkecombok zsenge zöldborsóval

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Endívia főzelék

Egytálétel, Könnyű

Crohn, Keringési problémák, Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: