Pulykaragu
Hozzávalók:
- 250 g pulykamell
- 3 evőkanál napraforgóolaj
- 1 tojás
- 20 g búzaliszt
- só
- zöldpetrezselyem ízlés szerint#A dúsításhoz: 3-5 evőkanál Nutrison powder (+66-110 kcal)
Elkészítés:
A megmosott, megtisztított, apróra vágott pulykamellet az olajon átfuttatjuk, miután megsóztuk kevés vízzel puhára pároljuk. A tojást összekeverjük az előtte feloldott NUTRISON POWDERREL és a liszttel, majd összeforraljuk a hússal. Végül apróra vágott zöldpetrezselyemmel és az egyénileg tolerált fűszerekkel ízesíthetjük.
Hasonló receptek
Itáliai Spenót Pie
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Csontritkulás, Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Rák Marsala szószban
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Kalapos karfiol
Egytálétel, Könnyű
Cukormentes, Köszvény, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes