Pulykaragu
Hozzávalók:
- 250 g pulykamell
- 3 evőkanál napraforgóolaj
- 1 tojás
- 20 g búzaliszt
- só
- zöldpetrezselyem ízlés szerint#A dúsításhoz: 3-5 evőkanál Nutrison powder (+66-110 kcal)
Elkészítés:
A megmosott, megtisztított, apróra vágott pulykamellet az olajon átfuttatjuk, miután megsóztuk kevés vízzel puhára pároljuk. A tojást összekeverjük az előtte feloldott NUTRISON POWDERREL és a liszttel, majd összeforraljuk a hússal. Végül apróra vágott zöldpetrezselyemmel és az egyénileg tolerált fűszerekkel ízesíthetjük.
Hasonló receptek
Tökfőzelék
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Lecsós pecsenyekacsamáj
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csőben sült hús parasztosan
Egytálétel, Közepes
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes