• Receptkereső

        Ropogós zöldségek

        Ételtípus: Előétel Nehézség: Könnyű
        Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

        Hozzávalók:

        • 4 evőkanál kukoricakeményítő
        • csipetnyi só
        • egy karalábé
        • egy alma
        • egy kis fej karfiol fele
        • hideg víz
        • étolaj

        Elkészítés:

        A kukoricakeményítőt összekeverjük a sóval és annyi hideg vízzel, hogy csomómentes, kissé híg, palacsintatésztához hasonló állagú masszát kapjunk. A vékonyra szelt vagy kis darabokra szedett zöldségeket és almát megforgatjuk a keményítős masszában, majd forró olajban kisütjük. Azonnal tálaljuk, és frissen fogyasztjuk. Borkorcsolyának, uzsonnának vagy előételnek is remek.

        Új keresés

        Crohn Epebetegség Vashiány Cukormentes
        Gyomorfekély Vesebetegség Allergia Tojásmentes
        Gyomorbetegségek Májproblémák Hízókúra Laktózmentes
        Candida Csontritkulás Fogyókúra Gluténmentes
        Hasnyálmirigy Keringési problémák Köszvény Mogyorómentes
        Tejmentes Magas vérnyomás Magas koleszterin