Ropogós zöldségek

Ételtípus: Előétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 4 evőkanál kukoricakeményítő
  • csipetnyi só
  • egy karalábé
  • egy alma
  • egy kis fej karfiol fele
  • hideg víz
  • étolaj

Elkészítés:

A kukoricakeményítőt összekeverjük a sóval és annyi hideg vízzel, hogy csomómentes, kissé híg, palacsintatésztához hasonló állagú masszát kapjunk. A vékonyra szelt vagy kis darabokra szedett zöldségeket és almát megforgatjuk a keményítős masszában, majd forró olajban kisütjük. Azonnal tálaljuk, és frissen fogyasztjuk. Borkorcsolyának, uzsonnának vagy előételnek is remek.

Hasonló receptek

Cukkinikrém

Előétel, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Édeshagymás lazac

Előétel, Közepes

Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Sajtfondü almával

Előétel, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: