Édeshagymás lazac

Ételtípus: Előétel Nehézség: Közepes

Diéta: Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 4 12 dkg - os lazacszelet
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 3 kis fej hagyma
  • vékony karikákra vágva
  • 1 evőkanál méz
  • 1/4 csésze rizsbor ecet
  • 1 evőkanál light
  • cukormentes sárgabarack befőtt

Elkészítés:

1. A sütőt 180 °C-ra melegítsük elő. 2. A lazacfiléket fektessük egy közepes méretű sütőpapírra és a sütőben 10-12 percig süssük. 3. Míg a lazac sül, az olajat felforrósítjuk egy közepes méretű teflonsütőben, hozzáadjuk a hagymát és 7-10 percig sütjük, amíg barnára nem pirul. 4. Egy kis tálkában összekeverjük a mézet, ecetet és a sárgabarackbefőttet. Ráöntjük a serpenyőben sülő hagymára és további két percig sütjük. Mikor kész a filékre merjük.

Hasonló receptek

Spenótos batyu

Előétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Sajt házilag

Előétel, Könnyű

Csontritkulás, Keringési problémák, Mogyorómentes, Gluténmentes, Cukormentes

Bundázott ráknyárs friss salátalevélen

Előétel, Könnyű

Crohn, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: