Köménymagos burgonya alufólában

Ételtípus: Vegetáriánus Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Májproblémák, Crohn, Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • kb.4 azonos nagyságú burgonya
  • 1 teáskanál só
  • 1 teáskanál köménymag
  • alufólia
  • olívaolaj

Elkészítés:

A burgonyát alaposan megtisztítjuk. A héját egészen világosra és fényesre kell dörzsölnünk. Az alufóliát négyzetekre vágjuk. Rátesszük a burgonyát, sóval, köménymaggal, oregánóval megszórjuk és becsomagoljuk. Forró sütő rácsára helyezzük, megsütjük, ha megpuhult, akkor már csak fűszeres olivaolajjal leöntjük.

Hasonló receptek

Svájci újburgonya

Vegetáriánus, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Csontritkulás, Crohn, Köszvény, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Juhtúrós csőben sült brokkoli

Vegetáriánus, Közepes

Csontritkulás, Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Tofus kelkáposztatekercs (Húsmentes)

Vegetáriánus, Közepes

Vesebetegség, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: