Receptkereső

Tárkonyos busa

Ételtípus: Főétel Nehézség: Közepes

Diéta: Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 40 dkg busa
  • szeletben
  • 1/2 citrom leve
  • 2 evőkanál olaj
  • 2 dl tejföl (12%-os)
  • 2 kávéskanál apróra vágott
  • friss tárkonylevél

Elkészítés:

A halszeleteket besózzuk, őrölt borssal megszórjuk, a citrom levével megcsepegtetjük, és legalább egy órán át állni hagyjuk. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, a halszeletek mindkét oldalát jól átsütjük benne, kivesszük, és tepsibe vagy tűzálló tálba egymás mellé rakjuk. A tejfölt jól összekeverjük az apróra vágott tárkonylevéllel, és a halszeletekre öntve, előmelegített sütőben jól összemelegítjük.

Új keresés

Válasszon diétát: