Patiszongulyás

Ételtípus: Vegetáriánus Nehézség: Könnyű

Diéta: Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 2 kisebb patiszon
  • 3 zöldpaprika
  • 2 vöröshagyma
  • 4 paradicsom
  • 40 g olaj
  • 20 g simaliszt
  • ecet
  • cukor.

Elkészítés:

A patisszont megtisztítjuk, a magházat kivájjuk és kis kockákra daraboljuk. A paprikát csíkokra vágjuk, a paradicsomot cikkekre. A felaprított hagymát megdinszteljük az olajon, majd ezt követően hozzáadjuk a zöldségeket és megdinszteljük. Mikor a zöldség puha besűrítjük a liszttel, felöntjük vízzel és még főzzük. A végén ecettel, cukorral és sóval ízesítjük.

Hasonló receptek

Gombás túrókrémmel töltött paradicsom

Vegetáriánus, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Zöldségropogós

Vegetáriánus, Közepes

Gluténmentes, Köszvény, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Töltött burgonya

Vegetáriánus, Könnyű

Crohn, Gyomorfekély, Csontritkulás, Köszvény, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: