Patiszongulyás

Ételtípus: Vegetáriánus Nehézség: Könnyű

Diéta: Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 2 kisebb patiszon
  • 3 zöldpaprika
  • 2 vöröshagyma
  • 4 paradicsom
  • 40 g olaj
  • 20 g simaliszt
  • ecet
  • cukor.

Elkészítés:

A patisszont megtisztítjuk, a magházat kivájjuk és kis kockákra daraboljuk. A paprikát csíkokra vágjuk, a paradicsomot cikkekre. A felaprított hagymát megdinszteljük az olajon, majd ezt követően hozzáadjuk a zöldségeket és megdinszteljük. Mikor a zöldség puha besűrítjük a liszttel, felöntjük vízzel és még főzzük. A végén ecettel, cukorral és sóval ízesítjük.

Hasonló receptek

Olasz cukkíni

Vegetáriánus, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Mazsolás paraj

Vegetáriánus, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Juhtúrós burgonya

Vegetáriánus, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Csontritkulás, Mogyorómentes, Gluténmentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: