Patiszongulyás

Ételtípus: Vegetáriánus Nehézség: Könnyű

Diéta: Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 2 kisebb patiszon
  • 3 zöldpaprika
  • 2 vöröshagyma
  • 4 paradicsom
  • 40 g olaj
  • 20 g simaliszt
  • ecet
  • cukor.

Elkészítés:

A patisszont megtisztítjuk, a magházat kivájjuk és kis kockákra daraboljuk. A paprikát csíkokra vágjuk, a paradicsomot cikkekre. A felaprított hagymát megdinszteljük az olajon, majd ezt követően hozzáadjuk a zöldségeket és megdinszteljük. Mikor a zöldség puha besűrítjük a liszttel, felöntjük vízzel és még főzzük. A végén ecettel, cukorral és sóval ízesítjük.

Hasonló receptek

Padlizsánnal töltött gomba

Vegetáriánus, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Sóskapuding (édes sóskafőzelék)

Vegetáriánus, Könnyű

Epebetegség, Hasnyálmirigy, Gyomorfekély, Mogyorómentes

Cukkinis lepény

Vegetáriánus, Könnyű

Gyomorfekély, Epebetegség, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: