Patiszongulyás

Ételtípus: Vegetáriánus Nehézség: Könnyű

Diéta: Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 2 kisebb patiszon
  • 3 zöldpaprika
  • 2 vöröshagyma
  • 4 paradicsom
  • 40 g olaj
  • 20 g simaliszt
  • ecet
  • cukor.

Elkészítés:

A patisszont megtisztítjuk, a magházat kivájjuk és kis kockákra daraboljuk. A paprikát csíkokra vágjuk, a paradicsomot cikkekre. A felaprított hagymát megdinszteljük az olajon, majd ezt követően hozzáadjuk a zöldségeket és megdinszteljük. Mikor a zöldség puha besűrítjük a liszttel, felöntjük vízzel és még főzzük. A végén ecettel, cukorral és sóval ízesítjük.

Hasonló receptek

Mézes csirke (vagy laskagomba) zöldpaprikával, szójaszósszal

Vegetáriánus, Közepes

Allergia, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Csőben sült angolzeller

Vegetáriánus, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Sült spenót

Vegetáriánus, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: