• Viagra téma

    WEBBeteg - Cs. K. fordító
    Kutatók szerint a népszerű nyári gyümölcsnek a potencianövelőkhöz hasonló hatása van a vérerekre. Azok a férfiak, akik szeretnék szexuális életüket némileg fellendíteni, legjobb, ha a sört és húsételeket görögdinnyére cserélik!
    Hamisgyogyszer.hu
    Egyre nagyobb nemzetközi fenyegetést jelent a gyógyszerhamisítás A gyógyszerhamisítás globális terjedésére és a fokozódó veszélyre hívja fel a figyelmet a Nature Medicine aktuális számában Roxanne Khamsi szakértő.
    Hamisgyogyszer.hu
    Egy év letöltendő börtönbüntetésre ítélte, és további három évre feltételes szabadságra bocsátotta az amerikai bíróság a napokban egy helyi férfit, aki hamis potencianövelő szereket értékesített az interneten keresztül.
    WEBBeteg - Cs. K. fordító
    Egy orvos Viagrát használt a 4 hónapos csecsemő életének megmentésére, mikor annak vérnyomása a műtét alatt felszökött.
    FH
    Tíz évvel ezelőtt, 1998 március 27-én dobták piacra a Viagrát, az első impotencia elleni tablettát. A sok millió ember nemi életét egy csapásra megváltoztató kék tabletta a véletlennek köszönhető.
    Orvos valaszol - Dr. Papos István
    Tisztelt Doktor Úr! Azt szeretném kérdezni hogy vannak merevedési problémáim. Cukros vagyok továbbaá magas vérnyomásra szedek gyógyszert. Nem inzulint kapok csak Meforalt szedek naponta 2 szemet plusz reggel szúrom magam a Victoza...