Singh Viki téma

Singh Viki jubilál

Több mint TestŐr

Az énekesnő egy évvel ezelőtt elhatározta, hogy életmódot vált. Édesapja Indiából hozott neki egy gyógynövénykeveréket, amivel könnyebb volt lemondania a finom falatokról. Az étvágya is csökkent és egyben energikusnak is érezte magát. Viki diétája során több mint 12 kg-ot fogyott, a jubileumi fotózásán Megyeri Csilla stylistként segítette.

Indiai gyógynövények

Több mint TestŐr

Joshi Bharat gyerekkora óta nagyon sok olyan gyógynövényt fogyaszt fűszerként, ami egyben egészséges és finom is. A több ezer éves indiai kultúra fűszeres ételeivel sok betegség megelőzését is szolgálja. Más indiai gyógynövények pedig éppen az étvágyat csökkentik. Singh Viki fogyókúrájánál a carallumának nagy hasznát vette, ezt a növényt Indiában a szegények eledelének is hívják, mert csökkenti az étvágyat.

Singh Vikit időnként sokkolják követői történetei

Több mint TestŐr

Az énekesnő rengeteg levelet kap naponta. Rajongói, követői a látványos fogyása óta tanácsokat is kérnek tőle. Viki szíve sokszor elszorul, amikor egy-egy követőjének a túlsúlyáról szóló története mély drámákat érint. Mindenkinek azt tanácsolja, hogy bízzon önmagában, mert akkor bármilyen célt elérhetnek.

A sztároknak is vannak példaképeik?

Több mint TestŐr

Míg Pirner Alma nem szeret idolokat állítani maga elé, Singh Viki példaképei énekesnők, Whitney Houston és Lara Fabian. Alma inkább a jövőbéli elképzelt énjét igyekszik követni, míg Köböl Anita a belső motiváció húzó erejét tartja fontosnak a céljai eléréséhez.

Singh Viki senkinek nem ajánlja a koplalást

Több mint TestŐr

Az énekesnő gyerekkorában olyannyira túlzásba vitte a koplalást, hogy végül anorexiával kórházba került. A követőinek is azt ajánlja, hogy az éheztetés helyett tudatosan étkezzenek és az életmódváltásra törekedjenek. Például ő már jutalmazásnak tekinti, amikor a csoki helyett az epret választja. Hiszen az eperrel egészségesen táplálja a testét, amellett, hogy közben finom édeset nassol.

Újságba fotózták Singh Vikit

Több mint TestŐr

Viki fogyása példaértékű. Az énekesnő már mínusz 12 kilónál tart és a fotózás során még az s-es ruhát is be kellett tűzni rajta. A fotósnak könnyű dolga volt. A lap főszerkesztője elmondta, hogy nagyon örültek Viki természetességének, mert szerinte egyik nő sem szeret olyan nőt nézni a címlapon, aki egy elérhetetlen példaképet mutat.

Singh Viki lubickol az új alakját dicsérő megjegyzésekben

Több mint TestŐr

Viki most már mínusz 12 kilónál tart és úton-útfélen megállítják, de a közösségi oldalakon is naponta kapja a dicsérő szavakat. Emellett tanácsokat is kérnek már tőle, hiszen fogyása sokakat ösztönzött. A fogyni vágyókat kitartásra buzdítja és arra, hogy sok vizet igyanak, így a bőrüknek is jót tesznek és az anyagcsere is gyorsabb lesz tőle.

Singh Vikinek az apukája segített a fogyásban

Több mint TestŐr

Az énekesnő édesapja indiai származású, és hosszú évekig nézte lánya önmarcangolását. Viki ugyanis nem volt elégedett az alakjával, és szinte már minden fogyókúrát kipróbált, hogy leadja a fölös kilókat. Apukája Indiából olyan gyógynövényeket hozott, amivel Viki a farkasétvágyát tudta elnyomni és emellett az energetizáló hatása miatt jobban is tudott a diétája alatt teljesíteni.

Singh Viki szinte kiesik a régi nadrágjából

Több mint TestŐr

Viki több mint 10 kilót fogyott. Megmutatta azokat a ruháit, amiket ma már nem tud hordani. Elmesélte, hogy többnyire a bő, mindent eltakaró ruhákat kedvelte, így el tudta rejteni a plusz kilóit. Régi ruháit vagy elajándékozza, vagy beveteti, hiszen most már feszes ruhákat szeret hordani, amik kiadják az új alakját.

Több mint TestŐr előzetes

Több mint TestŐr

Virágos vagy akár gyümölcsös ízhatás. A kávé ezer arca, avagy melyek a legújabb trendek?!
Sztárdiéták. Hírességek legnagyobb fogyókúrás bakijai, és mi az, ami végül segített?! Köböl Anita, Pirner Alma, Singh Viki és Szögeczki Ági mire esküszik?