• Plasztika téma

    Dr. Rose Magánkórház - Szponzorált tartalom
    Születésünk pillanatától öregszünk. Még akkor is, ha mindent megteszünk azért, hogy ez ne látszódjon. Ahogy az idő múlik, testünk megváltozik, kívül és belül egyaránt. Nem kivétel ez alól a hüvely sem. (x)
    Orvostkeresek Egészségmagazin
    Egy angol kutatás szerint a nők 16 százaléka legalább egy évet feláldozna az életéből, ha ideális súlya és alakja lehetne. Dr. Kathó Jenő, az Oxygen Medical plasztikai sebésze szerint a jobb megjelenés sokat javíthat az életminőségen, de tisztában kell lenni a lehetőségekkel és a kockázatokkal is.
    Orvostkeresek Egészségmagazin
    Néhány héttel ezelőtt volt hallható a hír egy húszéves brit lány haláláról, aki illegális plasztikai sebészeti beavatkozáson vett rész. Ennek kapcsán dr. Kathó Jenő, az Oxygen Medical plasztika sebésze a szakmai biztonságról beszélt.
    MTI
    A melbourne-i Bernard O''Brien Mikrosebészeti Intézet orvosai kialakítottak egy olyan beültethető eszközt, amely a nők saját zsírsejtjeit használja fel, hogy a masztektómiát követően visszanövessze a mellet.
    MTI
    Elhunyt az a francia férfi, akin a világ első arc- és kétoldali kézátültetését hajtották végre idén áprilisban - jelentették be a Párizs egyik külvárosában lévő Henri Mondor kórház illetékesei.
    FH
    Amerikában 10 év alatt több mint négy és félszeresével emelkedett a különféle kozmetikai beavatkozások száma. 2007-ben összesen 11,7 millió sebészi és nem sebészi kozmetikai célú beavatkozást végeztek el. Ez mintegy 13 milliárd dollár bevételt hozott.
    Orvos valaszol - Dr. Boros Miklós
    Tisztelt Doktor nő! Nekem az lenne a kérdésem, hogyan varrathatnám fel a melleimet, hogy a TB finanszírozza? Szültem már és évek óta fáj a derekam tőle.Ha melltartót viselek akkor jobb, de ha nem akkor szörnyen érzem...
    Orvos valaszol - Dr. Boros Miklós
    Tisztelt Dr Úr/ Nő ezen az oldalon olvastam hogy a has plasztikát megcsinálják TB-re ha van más probléma is pl: hasi sérv. Nekem ez a problémám hogy mind kettő van, egy év alatt leadtam 43 kilót, van egy hasi sérvem. Szeretném...
    Orvos valaszol - Dr. Boros Miklós
    Tisztelt Doktornő! Érdeklődni szeretnék, hogy a következő esetben végeznek-e tb által támogatott műtétet? Születésem után közvetlenül az édesanyám szervezetéből a köldökzsinóron keresztül bekerült a szervezetembe...