Oltópont téma

„A sokat szidott hazai egészségügy ma a szebbik arcát mutatta”

WEBBeteg.hu

A WEBBeteg szerkesztőségéhez eljutott információk alapján az oltottak döntő többsége pozitív tapasztalatokkal távozott az oltópontokról. Köszönet az egészségügyi dolgozóknak!

Országos tisztifőorvos: már kijelölték az oltópontokat az egészségügyi dolgozók számára

MTI

Úgy tűnik, valóban platófázishoz ért a koronavírus-járvány, az adatokban kiegyensúlyozott helyzet tapasztalható, de továbbra is óvatosnak kell lenni - mondta a járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs pénteki online sajtótájékoztatóján az országos tisztifőorvos.

Megnyitották az oltópontokat

MTI

Országszerte több mint húsz helyen ismét megnyíltak az oltópontok, ahol a jelentkezők térítés ellenében azonnal, utánajárás nélkül megkaphatják az influenza elleni védőoltást.

H1N1 - Tizenkilencre csökken az oltópontok száma

Független Hírügynökség

Tizenkilencre csökken az országosan elérhető oltópontok száma. A H1N1 elleni védőoltás továbbra is 3 ezer forintért érhető el mindenki számára, aki nem jogosult a térítésmentes oltóanyagra.

H1N1 - Majdnem száz halott hazánkban?

MTI

Bajnai Gordon a járvány elleni védekezést "egy Európa-bajnoksághoz" hasonlította, amelyben - tette hozzá -, eddig dobogós helyet szerzett Magyarország.

H1N1 fertőzések az ünnepek alatt

MTI

Noha karácsonyra bezárták az oltópontokat és azok ugyancsak zárva lesznek az új év első napjaiban, a két ünnep között az oltópontokon is és a háziorvosoknál is megkaphatják a vakcinát a veszélyeztetettek.

H1N1 - Kritikus állapotban egy kismama

Független Hírügynökség/MTI

A győri kórházban kezelt kismama állapota kritikus, több mint két hete altatják és lélegeztetik, a vírus agresszívan támadja a szervezetét.

H1N1 - Kismamáknak oltópontok

Független Hírügynökség

Székely Tamás újságíróknak azt mondta: nem tudja pontosan, hány oltópont nyílt eddig az egészségügyi intézményekben kifejezetten kismamáknak, mert ezt nem a minisztérium szervezi.