Hólyagsűllyedésnél nemi élet

Hólyagsérvem van, ami megterhelésnél (járás is) -pici babszemnyi -betüremkedik a hüvelyembe. Most 25 cm-es kocka pesszáriummmal megoldott a dolog. Kérdés: Nemi életet lehet ezzel élni? Köszönöm. Tisztelettel.

Dr. Farkas Ágnes válasza Pesszárium használata hólyagsérvre témában

Kedves Hölgyem!

Babszemnyi hólyagsérv nem okoz gondot, nem lehetséges, hogy a méh van megsüllyedve? Mindenesetre nemi életet élhet, ha panaszt jelentene, beszéljen a nőgyógyásszal, hogy eldöntsék, mi jöhet még szóba, de elvileg nem fog problémát okozni.

Üdv. : Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2022. augusztus 31., 15:47; Megválaszolva: 2022. szeptember 20., 00:26
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Pesszárium, használata hólyagsérvre
Tisztelt Doktorúr / nő Kaptam a hólyagsérvem megtartására egy 65 ös gyűrűs pesszáriumot.Ezt szeretném kiváltani perforált...
Irritált hüvely bemenet
Nőgyógyászati probléma
Változókori hormonpótlás...
Rendellenes vérzés 2.
Tisztelt Doktornő! Bemásolom az előzményt, mellyel kapcsolatban lenne további kérdésem. A kérdésem volt: "2019 decembere óta nem menstruálok....