Klion 250mg-os tabletta szedése mellett élhetek-e nemi életet barátommal óvszerrel.

Tisztelt Doktor úr.! Ma kezdtem el szedni a nőgyógyász által felírt Klion 250mg-os tablettát. 3x1-et kell bevennem belőle, partneremnek úgyszintén. Előzetes vizsgálatokra jártam, akkor azt mondták, nagyfokú gyulladásom van.Ezután kúpot írtak fel, amikor elhasználtam és visszamentem, akkor írták a tablettákat. Azt szeretném kérdezni, hogy szexuális életet élhetünk-e a barátommal a tabletták szedése alatt, ha óvszerrel védekezünk? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza nemi élet témában

Kedves Kérdező!

Élhetnek szexuális életet, de tartsák szem előtt, hogy a gyulladt hüvelynyálkahártya sérülékeny és fájdalmas lehet.

Kérdés: 2011. szeptember 02., 17:30; Megválaszolva: 2011. szeptember 03., 07:57
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Terhesség
Tisztelt dr.Nő/Úr! Azt szeretném megkérdezni hogy ha együttlétkor megszakításos fogamzásgátlás történt de utánna hüvelyi...
Nőgyógyászati lelet
Nőgyógyászati vizsgálatom után javasolták a méheltávolítást. A kérdésem tényleg indokolt-e? 2020-ban történt hasi Uh: Az epehólyag kőmentes...
Sárga folyás,pajzsmirigy vagy egyéb?
Csak barnás folyásom volt. Lehetek...
Tisztelt Doktornő! Tavaly novemberben hagytam abba a fogamzásgátló tabletta szedését, mivel babát tervezünk. Eleinte vissza állt a ciklusom a...
Mio-inozitol mellekhatás...
Tisztelt Doktor Úr/Nő! 29 éves nő vagyok. Nem szedek semmilyen fogamzásgátlót. Pár hónapja inzulin rezisztenciával diagnosztizáltak (BMI...