Nagykanizsa téma

Újraélesztő készüléket helyeztek el a zalai kormányablakokban

MTI

A járókelők számára is hozzáférhetően félautomata újraélesztő készüléket helyeztek el a két zalai kormányablakban, ahol több kormánytisztviselő az életmentési ismereteket is elsajátította - tájékoztatta a Zala Megyei Kormányhivatal kedden az MTI-t.

Új helyre költözik a sürgősségi ellátás Nagykanizsán

MTI

Csütörtöktől tíz napon át szünetel a nagykanizsai kórház sürgősségi betegellátó osztályának működése, mert a részleg új helyre költözik - tájékoztatta a Kanizsai Dorottya Kórház főigazgatója kedden az MTI-t.

H1N1 - Meghalt egy beteg Nagykanizsán

MTI

Meghalt egy 45 éves, nagy valószínűséggel az új típusú influenza vírusával fertőzött férfi péntekre virradó éjjel a nagykanizsai kórházban; néhány hét alatt ő volt az intenzív osztályon a harmadik elhunyt - erősítette meg az MTI információját a Kanizsai Dorottya Kórház.

Új CT a nagykanizsai kórházban

Független Hírügynökség

Február 10-től új, csúcstechnikát képviselő CT működik a nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórházban. Az új berendezés miatt az intézményben átépítésre van szükség, így január 12-től február 10-ig a CT vizsgálatot a Kaposvári Egyetem Egészségügyi Centrumában végzik el - közölte Szabó Gábor, az intézmény sajtóreferense.

Nincs elég orvos a nagykanizsai kórházban

Független Hírügynökség

Nincs elég orvos a nagykanizsai kórházban, ezért az ÁNTSZ Nyugat-dunántúli Regionális Intézete átszervezést javasol a fül-orr-gégészeti járóbeteg ellátásban. Egyes szakrendelések működését felfüggesztenék a Kanizsai Dorottya Kórházban - írja a Zalai Hírlap.

Még egy orvossal kevesebb Nagykanizsán

Független Hírügynökség

Újabb orvos adta be a felmondását a nagykanizsai kórházban, emiatt az ÁNTSZ tájékoztatást kért az intézménytől a fül-orr-gégészeti osztály működésével kapcsolatban - írja a Zalai Hírlap.