Nőgyógyász téma

Dr. Major Tamás orvosi hivatását az egyetem elvégzése után Európa egyik elismert, vezető egészségügyi intézményében, a Debreceni Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán kezdte, dr. Lampé László professzor igazgatása alatt. A neves szakember azt vallja: egykori professzora vezetése során olyan szintű klinikai és tudományos munka folyt akkori munkahelyén, ami remek alapot teremtett a precíz, sokoldalú és a szinte maradéktalan szakmai ismeretek megszerzéséhez.

Dr. Deli Tamás

WEBBeteg - 2018-11-16 14:03
Dr. Deli Tamás, a WEBBeteg.hu szülész-nőgyógyász szakértő bemutatkozása, szakmai önéletrajza a WEBBeteg.hu egészségportálon.

Menopauza és nőgyógyászati vizsgálat

Oxygen Medical - 2017-01-26 07:38
Az ötvenedik életév különösen fontos egy nő életében: ekkor valószínűleg már találkozik a klimax tüneteivel. Dr. Demjén László, nőgyógyász, a korszak jelentőségéről és azokról a betegségekről beszélt, amelyeknek ekkortájt megnőhet a kockázata.
Ötezer szülést levezető nőgyógyász, zenetudós, vitorlázó, író, novellista. Sokféle titulust aggathatnánk Dr. Szalóczy Péterre, ő mégis inkább unokáira és családjára a legbüszkébb. Egy kalandos élet összegzése - interjú.
Kislányom 12 éves és nem szeretném, ha a barátnőitől szerezné meg a nemi élettel kapcsolatos (esetleg téves) ismereteit. Férfi, vagy női nőgyógyászhoz vigyem, ha már itt az ideje? A WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

Dr. Pétervári László

WEBBeteg - 2011-11-08 20:41
Dr. Pétervári László, szülész-nőgyógyász szakorvos, a WEBBeteg.hu szakértőjének önéletrajza.

Rutinműtét után meghalt egy nő Szentesen

Független Hírügynökség - 2008-07-25 14:21
Egy nőgyógyászati beavatkozás után három héttel meghalt egy 31 éves fiatalasszony a szentesi kórházban. Az intézményben nyilatkozatstop van, a rendőrség közigazgatási eljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja a haláleset körülményeit.

Dr. Csősz György

WEBBeteg - 2008-05-22 11:52
Dr. Csősz György, nőgyógyász szakértő bemutatkozása, szakmai önéletrajza a WEBBeteg.hu egészségportálon.

HPV vírusom van, rendszertelenül menstruálok

Orvos valaszol - Dr. Kiss György - 2015-02-23 13:50
Tisztelt Doktor Úr. 20 éves vagyok egyszer voltam eddig nőgyógyásznál aki azt mondta minden rendben, egy labor vizsgálatot és rákszűrést csinált ahol kiderült hogy HPV vírusom van. (ez kb 1 éve volt) Nem nyugodtam meg mivel van hogy 3-4 hónapra i

Segitség

Orvos valaszol - Dr. Tömösváry Zoltán - 2011-05-21 15:41
Tisztelt Doktor úr/Nő! Szeretném ha segitene mert már lassan egy éve problémám van.Tavaly Márciusban volt egy terhesség megszakitásom, utána Junius közepén művi uton meddővé tettek.Sajnos azota a hüvelyem majdnem teljesen érzéketlen mi lehet ennek

dr. Deli Tamás

Orvos valaszol - Dr. Deli Tamás - 2011-03-15 21:52
Tisztelt Deli Tamás! Tudna valakit ajánlani Budapesten? akár magán rendelésre is.. köszönettel Dia