Nőgyógyász téma

A beteg java a legfőbb törvény! - Dr. Major Tamás, nőgyógyásszal beszélgettünk

WEBBeteg - Balogh Mária, újságíró

Portré

Dr. Major Tamás orvosi hivatását az egyetem elvégzése után Európa egyik elismert, vezető egészségügyi intézményében, a Debreceni Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán kezdte, dr. Lampé László professzor igazgatása alatt. A neves szakember azt vallja: egykori professzora vezetése során olyan szintű klinikai és tudományos munka folyt akkori munkahelyén, ami remek alapot teremtett a precíz, sokoldalú és a szinte maradéktalan szakmai ismeretek megszerzéséhez.

Dr. Deli Tamás

WEBBeteg

Dr. Deli Tamás, a WEBBeteg.hu szülész-nőgyógyász szakértőjének önéletrajza, bemutatkozása.

Menopauza és nőgyógyászati vizsgálat

Oxygen Medical

Az ötvenedik életév különösen fontos egy nő életében: ekkor valószínűleg már találkozik a klimax tüneteivel. Dr. Demjén László, nőgyógyász, a korszak jelentőségéről és azokról a betegségekről beszélt, amelyeknek ekkortájt megnőhet a kockázata.

Nem voltam csodagyerek, így lettem orvos

WEBBeteg

Portré

Ötezer szülést levezető nőgyógyász, zenetudós, vitorlázó, író, novellista. Sokféle titulust aggathatnánk Dr. Szalóczy Péterre, ő mégis inkább unokáira és családjára a legbüszkébb. Egy kalandos élet összegzése - interjú.

Mikor érdemes felvilágosítani a gyereket? - Az orvos válaszol

WEBBeteg

Kislányom 12 éves és nem szeretném, ha a barátnőitől szerezné meg a nemi élettel kapcsolatos (esetleg téves) ismereteit. Férfi, vagy női nőgyógyászhoz vigyem, ha már itt az ideje? A WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

Dr. Pétervári László

WEBBeteg

Dr. Pétervári László, szülész-nőgyógyász szakorvos, a WEBBeteg.hu szakértőjének önéletrajza.

Hogyan történik a terhesség megszakítása? - Az orvos válaszol

WEBBeteg

Hogyan működik az abortusz? Valamilyen nyilatkozatot, kérvényt kell aláírni?Altatással csinálják? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

Fizetnek a nők a szülésért

Független Hírügynökség

Természetesnek veszik a nők, hogy hálapénzt fizetnek a szülésért az orvosnak. Az összegekről azonban nem szívesen beszél senki nyilvánosan - számolt be az RTL Híradó esti kiadása.

Rutinműtét után meghalt egy nő Szentesen

Független Hírügynökség

Egy nőgyógyászati beavatkozás után három héttel meghalt egy 31 éves fiatalasszony a szentesi kórházban. Az intézményben nyilatkozatstop van, a rendőrség közigazgatási eljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja a haláleset körülményeit.

Dr. Csősz György

WEBBeteg

Dr. Csősz György, nőgyógyász szakértő bemutatkozása, szakmai önéletrajza a WEBBeteg.hu egészségportálon.