HPV vírusom van, rendszertelenül menstruálok

Tisztelt Doktor Úr. 20 éves vagyok egyszer voltam eddig nőgyógyásznál aki azt mondta minden rendben, egy labor vizsgálatot és rákszűrést csinált ahol kiderült hogy HPV vírusom van. (ez kb 1 éve volt) Nem nyugodtam meg mivel van hogy 3-4 hónapra is kimarad a menzeszem, szinte mindig fehér folyásom van, ritkán barna is. Olykor görcsöl a hasam nagyon erősen. Szinte mindig hízok-fogyok. (élek nemi életet)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza nőgyógyász témában

Tisztelt Hölgyem!

Köszönöm megkeresését és tanácsom, hogy a nőgyógyászati vizsgálatot ne halassza el. Minden évben igénybe kell venni! Ha HPV ferőzés van, akkor fél évenként ajánlott és a HPV tipusát is meg kell határoztatni. A menstruációs zavarok miatt hüvelyi ultrahang végzése is javasolt és hormonvizsgálat is szóba jöhet.

a hizás-fogyás miatt. Tehát lesz dolga a nőgyógyásznak! Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2015. február 23., 13:50; Megválaszolva: 2015. február 23., 15:06
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?