Négyes ikrek téma

Jól vannak a debreceni négyes ikrek

MTI

Jól vannak, szépen fejlődnek a debreceni női klinikán csütörtök este született négyes ikrek - számoltak be az orvosok és a szülők.

Hazamettek a debreceni négyes ikrek

MTI

Hazamehettek a debreceni négyes ikrek hétfőn a helyi szülészeti klinikáról: az 1600-1800 gramm közötti súllyal született babák világra jöttük óta egy-egy kilogrammal gyarapodtak - tájékoztatott Balla György professzor, neonatológus, a gyermekgyógyászati intézet igazgatója a babákat búcsúztató sajtóeseményen.

Négy ajándék a fa alatt - A debreceni ikrek első napjai

WEBBeteg - Balogh Mária, újságíró

Néhány napja a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában látta meg a napvilágot Boglárka, Flóra, Jázmin és István, akik az előrejelzések szerint a karácsonyt már otthon ünnepelhetik, ugyanis a kismama és a csöppségek is jó egészségnek örvendenek.

Négyszeres boldogság a Debreceni Egyetemen

Unideb/MTI

Harminc év után újra négyes ikrek születtek a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján. A babákat 12 fős orvoscsoport segítette a világra.

Csoda? Igazi kihívás? Négyes ikrek születése hazánkban

WEBBeteg - Tóth András, újságíró

Igen ritka a természetes úton fogant négyes ikrek születése hazánkban. 600 ezer terhességre jut egy – mondja prof. dr. Bánhidy Ferenc szülész-nőgyógyász, a Semmelweis Egyetem II. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika igazgatóhelyettese, akinek 2013. novemberében volt az első ilyen beavatkozása.

Jól vannak a német négyesikrek

Független Hírügynökség

Egészségesek az Észak-Németországban e héten világra jött négyesikrek. A legkisebb csecsemő mindössze 37 centiméter testhosszal született - adta hírül szombaton az NDR tévéállomás.

Négyes ikrek születtek Budapesten

Független Hírügynökség

Négyes ikrek születtek kedden az egyik budapesti kórházban, egy kislány és három kisfiú jött világra. Bernadett 1660, Bertalan 1490, Gábor 1400, Péter 1240 grammos.