Magyar gyógyszer téma

Szívesen választunk magyar gyógyszert

MAGYOSZ

Amikor kibontjuk egy jól ismert, akár már generációk óta hatékonyan gyógyító készítmény dobozát, bele sem gondolunk abba, hogy egyetlen pirula mögött, mennyi érték, tudás és tradíció van.(x)

Hogyan lesz egy ötletből gyógyszer?

WEBBeteg - Szondi Réka, újságíró

Gondoljunk csak bele: vajon hogyan kerül egy gyógyszer az asztalunkra? Milyen folyamatokon kell végigmennie, hogy egy ötletből gyógyszer legyen?

Húzóágazat a magyar gyógyszeripar

WEBBeteg - Szondi Réka, újságíró

Nem véletlenül köt a magyar állam stratégiai megállapodást a legnagyobb magyar gyógyszergyártó vállalatokkal, azok ugyanis jelentős mértékben járulnak hozzá a nemzeti jövedelemhez. A magyar gyógyszergyárak 2012-ben több mint 68 milliárd forintot fizettek be az államnak, és több mint 13 ezer embert foglalkoztattak Magyarországon.

Magyar Gyógyszer generációk óta

h2online.hu

Tudta, hogy Magyarországon ma az alapellátásban minden második beteg Magyar Gyógyszerrel gyógyul? És azt, hogy a szív és érrendszeri betegek fele Magyar Gyógyszert szed?

Magyar gyógyszerek generációk óta

WEBBeteg - Szondi Réka, újságíró

Új gyógyszerreklám látható hétfőtől a televízióban – ám ez más, mint a többi: egyetlen márkanév sem hangzik el benne. A reklám célja nem egy bizonyos készítmény, hanem a magyar gyógyszerek népszerűsítése.