• Médiaunió téma

    Médiaunió
    A tegnapi gálán a jótékonysági licitálás eredményhirdetésével és az újságíró-pályázat díjainak kiosztásával zárult az idei év.
    sportolnijo.hu
    Szokatlan szerepben, a Médiaunió Alapítvány új reklámfilmjeiben tette próbára tehetségét nemrég a londoni olimpia lólengés és kardvívás bajnoka! Berki Krisztián és Szilágyi Áron szerepel A sport mindenkié! kampány új kisfilmjeiben, amelyben ők is a rendszeres sportolásra buzdítanak.
    sportolnijo.hu
    Már most az olimpia lázában ég az ország, és a legtöbben közben elfelejtik, hogy mi magunk is hétköznapi bajnokok vagyunk. Pedig nem is kell sokat tennünk ahhoz, hogy egészségesebbnek és vidámabbnak érezzük magunkat. A Médiaunió Alapítvány ezért idén a sportolás fontosságára hívja fel a figyelmet.
    Független Hírügynökség
    Hírességek segítségével ösztönzi apró fogadalmak megtételére az embereket a Médiaunió május 21-én, az Elhatározás Napján.
    Médiaunió/WEBBeteg
    A Médiaunió - melynek a WEBBeteg is tagja - 2009 évi kampánya a "Nincs de! Rajtad is múlik!" szlogennel az egészséges életmódra való nevelést tűzte ki céljául. Most bárki megoszthatja kedvenc kifogását másokkal. A Médiaunió felhívása.