Kaposvár téma

Kaposvár támogatja a gyermekek bárányhimlő elleni oltását

MTI

Támogatja a négy év alatti gyermekek bárányhimlő elleni védőoltását márciustól Kaposvár: a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülők ingyen, mások hatezer forintért juthatnak hozzá a vakcinához - tájékoztatta az önkormányzat az MTI-t hétfőn.

Újabb házi segélyhívókat szereltek fel Kaposváron

MTI

Újabb segélyhívó készüléket szereltek fel egyedül élő, 65 év feletti kaposváriak lakásába, így már 120 házi segélyhívó működik Kaposváron - közölte a városháza kedden az MTI-vel.

Világszínvonalú PET-centrum épül a Kaposvári Egyetemen

MTI

Egy világszínvonalú PET-centrum létesítésével újabb mérföldkőhöz érkezett a Kaposvári Egyetem - mondta Szávai Ferenc, az intézmény rektora a hárommilliárd forintos beruházás szerdai bokrétaünnepségén.

A legmodernebb sugárterápiás kezelés is lehetővé válik Kaposváron

MTI

A legmodernebb sugárterápiás kezelés is lehetővé válik azzal az egészségügyi eszközcserével, amelyre 850 millió forintot nyert a kaposvári Kaposi Mór Oktató Kórház és a Kaposvári Egyetem alkotta konzorcium az új Széchenyi Terv Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program pályázatán.

Országos találkozót tartanak a sclerosis multiplexes betegek

MTI

Mintegy kétszáz résztvevőt várnak Kaposvárra szombaton a sclerosis multiplexes (SM) betegek idei 21. országos találkozójára.

Cigistop Kaposvárott

FH

Szekszárd, Dombóvár és Hódmezővásárhely után dohányzási tilalmat vezetnek be Kaposvárott is. Aki megszegi a szabályokat, azt akár 20 ezer forintra is büntetheti a közterület-felügyelet.