• Kaposvár téma

    MTI
    Támogatja a négy év alatti gyermekek bárányhimlő elleni védőoltását márciustól Kaposvár: a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülők ingyen, mások hatezer forintért juthatnak hozzá a vakcinához - tájékoztatta az önkormányzat az MTI-t hétfőn.
    MTI
    Újabb segélyhívó készüléket szereltek fel egyedül élő, 65 év feletti kaposváriak lakásába, így már 120 házi segélyhívó működik Kaposváron - közölte a városháza kedden az MTI-vel.
    MTI
    Egy világszínvonalú PET-centrum létesítésével újabb mérföldkőhöz érkezett a Kaposvári Egyetem - mondta Szávai Ferenc, az intézmény rektora a hárommilliárd forintos beruházás szerdai bokrétaünnepségén.
    MTI
    A legmodernebb sugárterápiás kezelés is lehetővé válik azzal az egészségügyi eszközcserével, amelyre 850 millió forintot nyert a kaposvári Kaposi Mór Oktató Kórház és a Kaposvári Egyetem alkotta konzorcium az új Széchenyi Terv Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program pályázatán.
    MTI
    Mintegy kétszáz résztvevőt várnak Kaposvárra szombaton a sclerosis multiplexes (SM) betegek idei 21. országos találkozójára.
    Független Hírügynökség
    Ingyen házhoz viszik a gyógyszereket az egyik kaposvári gyógyszertár munkatársai - írja a Somogyi Hírlap. A beteg először telefonon felhívja a gyógyszertárat, egy közösen egyeztetett időpontban a futár elmegy a receptekért, aki még aznap elviszi az orvosságokat.
    FH
    Szekszárd, Dombóvár és Hódmezővásárhely után dohányzási tilalmat vezetnek be Kaposvárott is. Aki megszegi a szabályokat, azt akár 20 ezer forintra is büntetheti a közterület-felügyelet.