Inkontinencia betét téma

Higiéniai nedvszívó termékekkel a komfortérzetért

WEBBeteg - Cs. K., fordító, Lektorálta: Dr. Árki Ildikó, háziorvos

A vizelet inkontinencia kifejezés a húgyhólyag-szabályozási zavarok széles körét takarja, ami megfelelő terápiával javítható vagy megszüntethető, a vénymentesen kapható higiéniai nedvszívó termékek pedig segítenek a kellemetlen tünetek kezelésében.

Aktív élet inkontinenciával - Milyen típusú termék a megfelelő számomra?

WEBBeteg - M. J., Lektorálta: Dr. Vajda Orsolya, háziorvos

Számos olyan beteget érint a vizelet inkontinencia problémája, aki fizikai állapota, életmódja miatt továbbra is aktívan éli az életét. Panaszával fontos orvoshoz fordulni, hiszen megfelelő kezeléssel a tünetek jelentős enyhülése, az életminőség nagymértékű javulása várható. Az orvosi kezelések kiegészítéseként számos olyan terméktípus áll az inkontinenciával küzdők rendelkezésére, amelyekkel minimalizálni lehet az inkontinenciával járó kellemetlenségeket a hétköznapok során, és nem szükséges a korábbi tevékenységeknek hátat fordítani.

Tarthatatlan, hogy még mindig tabu

Seni Care

Népbetegségnek számít, de még mindig a hallgatás fala veszi körül. Inkontinenciában az emberek 5-6 százaléka érintett, időskorban pedig minden harmadik férfi és nő szembesül a tünetekkel. A szülés, valamint a menopauza jelentősen megnöveli az előfordulás valószínűségét. Szinte nincs olyan család, ahol valakinek ne jelentene gondot, mégis a mai napig az egyik leginkább elhallgatott egészségügyi probléma. (X - Támogatott tartalom)

Frissen és biztonságban - megoldás a kezdeti inkontinenciára

WEBBeteg

Előfordult már Önnel, hogy nevetés, tüsszentés vagy köhögés közben hirtelen ki kellett mennie a mosdóba? Húgyúti fertőzésnél, erős megfázásnál vagy felfázásnál vizelettartási gondjai vannak? Vagy amikor valamilyen nehéz tárgyat próbált megemelni? (X)