• Halálozás témájú cikkek

    WEBBeteg - Tóth András, újságíró
    A magyar férfiak 64,1 évig élhetnek egészségben, a nők pedig néhány évvel tovább, 69,5 évig - legalábbis a WHO kimutatása alapján. Nem vagyunk előkelő helyen, de jó hír, hogy 2000 óta javulást tapasztalhatunk.
    www.hivinfo.hu
    HIV 2016: 8 AIDS-es áldozat június végéig, egyre több a nő és nem csökken az új HIV-fertőzöttek száma.
    Oxygen Medical
    Hazánkban a szív-és érrendszeri betegségek okozzák az elhalálozások több mint felét. Jó tudni, hogy a megelőzés, vagy időben történő beavatkozás életet menthet.
    WEBBeteg - Szigeti Ildikó, újságíró
    Hazánkban jelenleg a COPD-ben szenvedőknek kevesebb, mint 20 %-a diagnosztizált, mert a betegek nem ismerik a panaszaik pontos hátterét és annak jövőbeli veszélyeit, ráadásul az állapotuk javításának gyógyszeres megoldásával sincsenek tisztában.
    WEBBeteg; Forrás: Oláh Dóra
    Magyarország egészségügyi állapota alapján a világ országai között a középmezőnyben foglal helyet, azonban Európát tekintve egyike a legkedvezőtlenebb helyzetű országoknak.
    Orvos valaszol - Dr. Árki Ildikó
    Tisztelt Válaszadó Doktornő, Doktor Úr! Édesapám halálával kapcsolatban szeretnék pár kérdést feltenni Önnek. Elöljáróban annyit, hogy apukám vérnyomása magas volt. Erre szedett vérnyomás csökkentő szereket. Apukám 2015...
    Orvos valaszol - Dr. Árki Ildikó
    Két embert találtak egy fürdőszobában, ahol gázüzemű vízmelegítő volt. A nő rosszul volt, a férfi halott volt. A nőt kórházba szállították. A rosszullét oka nem szénmonoxid mérgezés volt. Előfordulhat-e, hogy a férfi...