• Hüvelyváladék téma

    WEBBeteg - Dr. Farkas Ágnes, szülész-nőgyógyász
    Mióta menstruálok, folyással küszködöm. Két menstruáció között átlátszós-fehér a váladék, a havibaj elmúlta után pár nappal kezdődik és a következő vérzés előtt pár nappal múlik el. Középidőben általában kicsit erősebb. Ez normális jelenségnek számít? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
    WEBBeteg
    Előfordul,hogy hagyma szagú a hüvelyváladékom. Mi okozhatja ezt, mert egyéb panaszom nincsen? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
    Red Lemon Media
    Az egészségmegőrzés egyik legfontosabb eleme a megfelelő személyes higiénia, ami az intim területek tisztántartását is magába foglalja. Sok szülő azonban még mindig tabuként kezeli a témát, pedig megfelelő kommunikációval számos probléma megelőzhető lenne. A kellemetlen tünetekkel járó fertőzések akár gyermekkorban is megjelenhetnek, a nyári időszakban pedig még nagyobb eséllyel támadnak a kórokozók.
    WEBBeteg - Dr. Csuth Ágnes, családorvos
    Ha a hüvelyfertőzés kezelése sikertelen, vagy vegyes fertőzés valószínű, esetleg krónikussá vagy visszatérővé válnak a panaszok, akkor hüvelyváladék tenyésztésre van szükség.
    WEBBeteg
    Hüvelyfertőzésre mit ajánlatos használni? Valószínűleg nem gombásodás, de nem merek orvoshoz fordulni. Mik lehetnek a következményei, és mit használjak rá? A WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
    WEBBeteg
    "22 éves kismama vagyok, a 33. hétben járok. Vizeletvizsgálat után orvosom felírt egy 5 napos antibiotikumos kúrát, akkor lement a baktérium szám 7000-re, de most megint 10000 felett van, és nagyon megijedtem." A WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
    Orvos valaszol - Dr. Csősz György
    Tisztelt Úr, A hüvelyváladék tenyésztésem eredménye a következő (panaszom egyáltalán nincs, a tenyésztés méhtükrözés előtt történt): Kórokozó baktérium nem tenyészett ki. Sarjadzó gomba nem tenyészett ki. Mikroszkópos...
    Orvos valaszol - Dr. Szalóczy Péter
    Tisztelt Doktor Úr! Körülbelül két hete Olaszországban jártam, hosszú volt az út, sokat utaztam egyhuzamban. Az út felénél kezdtem érzékelni változást, a hüvelyváladékom más szagú lett. Az út során végig nem iható de...
    Orvos valaszol - Dr. Csősz György
    Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Azért írok önnek, mert az utóbbi kb. 2 hétben azt vettem észre, hogy több lett a hüvelyi váladékom, mint korábban. Elég gyakran előfordul nedvességérzet napközben, de a váladéknak a színe nem...
    Orvos valaszol - Dr. Törő Bálint
    Tisztelt Doktor Nő/Úr! Lindynette 20 fogamzásgátlót szedek, 10 hónapja. Minden tablettát rendesen beszedek, egy sem marad ki, igyekszem mindig azonos időpontban bevenni az esti órákban. Egyszer már volt színes hüvelyváladékom a...
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!