Fogamzásgátló problémák

Tisztelt doktor úr! Afelől szeretnék érdeklődni, hogy a Milligest mennyire számít jó fogamzásgátló gyógyszernek? Körülbelül 5 évvel ezelőtt szedtem, aztán abbahagytam. Tavaly lett egy stabil párkapcsolatom és azóta szedem. Az előző szedésnél nem tapasztaltam semmilyen problémát sem, azonban úgy érzem hogy a legtöbb nőgyógyászati problémám ettől a gyógyszertől van. (többször volt gombás fertőzés, díszkomfort érzés a fertőzés kikezelését követően is, hüvelyszárazság és libidócsökkenés, olyan tünetek tehát amelyek kihatnak a szexuális életemre is) A kérdésem valójában az, hogy ezek a tünetek fakadhatnak e a Milligest szedéséből? és ha váltanék akkor lehetséges lenne e, hogy megszűnnének e tünetek? Ha pedig nem a gyógyszer miatt van, akkor mi lehetne a megoldás? Előre is köszönöm szépen válaszát és segítségét!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza hüvelyváladék probléma témában

Kedves Kérdező! A Milligest ugyanolyan korszerű gyógyszer, melyhez hasonlóból mintegy 35 féle jelenleg nálunk kapható hormonális, korszerű fogamzásgátló van még. Ne változtasson, hanem a hüvely kórokozó mentességét és optimális védekező képességét teremtse meg, miután a jelenlévő kórokozót garantáltan kikezelte, vagy baktérium ellenes, vagy gombaellenes szerrel. De mivel bármely gyógyszer kiirtja a védő tejsav baktériumokat is, ezek kúra utáni azonnali visszahelyezése szükséges valamelyik hüvelyi probiotikummal, melyek recept nélkül kaphatók olvassa el a használati utasítást. Kér jó tanács: A partner mindig legyen egyidejűleg kezelve, másrészt ha végre rend van, a probiotikumot heti 1.2 x használja hónapokig hosszú távon.

Kérdés: 2015. február 20., 09:53; Megválaszolva: 2015. február 20., 18:45
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?