• Spirál és hüvelyváladék. Progeszteron krém és spirál.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr! Jaydess spirált írtak fel endometriózisom és adenomiózisom miatt. Azonban hónapok óta erős folyásom van, ezt egyelőre még nem sikerült megszüntetni. Hüvelygomba kezelésére alkalmas gyógyszerektől javult az állapotom, de nem szűnt meg tejesen és mostmár megint erősödik a folyás. Szeretném mielőbb feltetni a spirált, mivel minden nap szenvedek a fájdalmaim miatt. Ez akadályozza a spirál feltevését? A folyást lehetne valahogy jobban kivizsgáltatni, hogy biztos jó-e a kezelés? Valamint érdekelne hogy a Jaydess (levonorgesztrel) és progeszteron krém együttesen alkalmazható-e. A progeszteron krémet az endometriózis tüneteinek csökkentésére ajánlották nekem.

        Dr. Tekse István válasza a jaydess témában

        Kedves Kérdező! Válaszaim Ez akadályozza a spirál feltevését? hüvelyfertőtlenítés után fel lehet tenni a spirált A folyást lehetne valahogy jobban kivizsgáltatni, hogy biztos jó-e a kezelés? hüvelyváladék tenyésztés Valamint érdekelne hogy a Jaydess (levonorgesztrel) és progeszteron krém együttesen alkalmazható-e. nincs értelme a kettőnek együtt Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2019. február 23., 15:38; Megválaszolva: 2019. március 11., 16:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: