• Egy Csepp Figyelem Alapítvány téma

    MTI
    Oktatóprogramot dolgozott ki a diabéteszes gyermekekkel kapcsolatba kerülő pedagógusok, elsősorban óvónők részére az Egy Csepp Figyelem Alapítvány.
    egycseppfigyelem.hu
    Az Erős Antónia által létrehozott EGY CSEPP FIGYELEM ALAPÍTVÁNY játékos vetélkedőjén a mai napon sztárok mérték össze „erejüket”, hogy felhívják a figyelmet arra, érdemes egy csepp figyelmet szánni az egészségünkre, hisz egyszer élünk! Magyarországon a lakosság közel egyharmadát fenyegeti a cukorbetegség kialakulása, de a szűréseken való részvétellel és egészséges életmóddal megelőzhető a baj. A mai eredmény fényében úgy tűnik, Boros Lajos csapata szereti jobban a spenótot.
    egycseppfigyelem.hu
    Erős Antónia és az Egy csepp figyelem Alapítvány csapata idén már ötödik alkalommal szervezi meg az Egy csepp Világnapot. Az ingyenes családi egészségnap 2010. november 14-én (vasárnap) lesz Budapesten, a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban.
    Független Hírügynökség
    Több mint 8 ezren vettek részt a harmadik Egy Csepp Világnapon a SYMA csarnokban vasárnap. A vércukorszint-mérések 8 százaléka mutatott magasabb értéket, vagyis 4300-ből 310 esetben volt a normálistól eltérő a teszt.
    Független Hírügynökség
    A fővárosi Mammut II. bevásárlóközpontban szűr csütörtökön és pénteken délután az Egy csepp figyelem alapítvány - így bárki percek alatt megtudhatja, hogy rendben van-e a vércukor- és koleszterszintje. A vizsgálatokra több száz embert várnak.