Egy Csepp Figyelem Alapítvány téma

A diabéteszes gyerekek óvodai ellátását tanító program indult

MTI

Oktatóprogramot dolgozott ki a diabéteszes gyermekekkel kapcsolatba kerülő pedagógusok, elsősorban óvónők részére az Egy Csepp Figyelem Alapítvány.

Egyszer élünk! - Sztárok a diabétesz ellen

egycseppfigyelem.hu

Az Erős Antónia által létrehozott EGY CSEPP FIGYELEM ALAPÍTVÁNY játékos vetélkedőjén a mai napon sztárok mérték össze „erejüket”, hogy felhívják a figyelmet arra, érdemes egy csepp figyelmet szánni az egészségünkre, hisz egyszer élünk! Magyarországon a lakosság közel egyharmadát fenyegeti a cukorbetegség kialakulása, de a szűréseken való részvétellel és egészséges életmóddal megelőzhető a baj. A mai eredmény fényében úgy tűnik, Boros Lajos csapata szereti jobban a spenótot.

Jubileumi V. Egy csepp Világnap - Egészségnap sztár fellépőkkel

egycseppfigyelem.hu

Erős Antónia és az Egy csepp figyelem Alapítvány csapata idén már ötödik alkalommal szervezi meg az Egy csepp Világnapot. Az ingyenes családi egészségnap 2010. november 14-én (vasárnap) lesz Budapesten, a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban.

Rekord számú résztvevő az Egy Csepp Világnapon

Független Hírügynökség

Több mint 8 ezren vettek részt a harmadik Egy Csepp Világnapon a SYMA csarnokban vasárnap. A vércukorszint-mérések 8 százaléka mutatott magasabb értéket, vagyis 4300-ből 310 esetben volt a normálistól eltérő a teszt.