Egészségkárosodás téma

Két egészségügyi hatóság is feljelentést tett a MMS-cseppek forgalmazásával kapcsolatban

MTI

A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) és az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) is büntetőfeljelentés tett az emberi szervezetre rendkívül ártalmas, úgynevezett MMS-cseppek forgalmazásával kapcsolatban.

Az EU-ban Magyarországon halnak meg a legtöbben tüdőrákban

MTI

Az Európai Unióban Magyarországon a legmagasabb, az összes halálok között 27 százaléknyi a tüdőrák okozta halálozások aránya - hangzott el az M1 aktuális csatorna műsorában.

Veszélyesek lehetnek a gyors fogyasztószerek

MTI

Többször előfordult már, hogy egy vásárló a jogszerűtlenül gyógyhatású készítményként reklámozott gyors fogyasztószerek bevétele után egészségkárosodást szenvedett, ezért elővigyázatosságra intett az Európai Fogyasztói Központ (EFK) igazgatója kedden, az M1 aktuális csatornán.

Rosszul döntött az orvos - Egy műhiba következménye

WEBBeteg - Dr. Erdős György

Egy ismert budapesti kórházba, második gyermekének születését várva vették fel a 42 éves (fokozott odafigyelést igényel) nőbeteget. A szülőszobán, az egyébként normál időtartamú vajúdás során azt észlelték, hogy a magzat CTG (magzati szívhang vizsgálat) lelete rendellenességet mutat, és az anyánál elszíneződött, meconiumos magzatvíz ürül.

Keresztszalagszakadás egészségkárosodási foka

Orvos valaszol - Alarmcentrum - egészségügyi, betegjogi, szociális tanácsadás

Tisztelt Hölgyem/Uram! Egy évvel ezelött volt a fennt említett balesetem, és most kell beadnom a biztosítóhoz a papírokat. Az lenne a kérdésem, hogy milyen egészségkárosodási százalék megállapítására számíthatok?

Okságban hozható-e?

Orvos valaszol - Dr. Szanyi Andrea

A munkáltatom egészségkárosodást okozott részben 2000. évben a bíróság kártérítésre kötelezte. egészségem okozása a pszichés állapot és magas vérnyomás okozása volt. Mára a magas vérnyomás és arra szedett gyógyszerek mára a potencia zavarokat alakíto

Leszázalékolás mértékének megállapítása

Orvos valaszol - Dr. Veress Dóra

Üdvözletem! Egy olyan kérdésem lenne, hogy mi alapján döntik el, hogy ki hány % rokkant? Édesanyám is elég sok betegséggel küzd, több éve jár felülvizsgálatokra, állapota mindíg romlik, de ezt nem igazán venni észre a leszázalékolás mértékén.Vala