Egészségkárosodás téma

Többször előfordult már, hogy egy vásárló a jogszerűtlenül gyógyhatású készítményként reklámozott gyors fogyasztószerek bevétele után egészségkárosodást szenvedett, ezért elővigyázatosságra intett az Európai Fogyasztói Központ (EFK) igazgatója kedden, az M1 aktuális csatornán.

Rosszul döntött az orvos - Egy műhiba következménye

WEBBeteg - Dr. Erdős György, ügyvéd - 2011-04-08 20:11
Egy ismert budapesti kórházba, második gyermekének születését várva vették fel a 42 éves (fokozott odafigyelést igényel) nőbeteget. A szülőszobán, az egyébként normál időtartamú vajúdás során azt észlelték, hogy a magzat CTG (magzati szívhang vizsgálat) lelete rendellenességet mutat, és az anyánál elszíneződött, meconiumos magzatvíz ürül.

Keresztszalagszakadás egészségkárosodási foka

Orvos valaszol - Alarmcentrum - egészségügyi, betegjogi, szociális tanácsadás - 2011-12-21 17:59
Tisztelt Hölgyem/Uram! Egy évvel ezelött volt a fennt említett balesetem, és most kell beadnom a biztosítóhoz a papírokat. Az lenne a kérdésem, hogy milyen egészségkárosodási százalék megállapítására számíthatok?

Okságban hozható-e?

Orvos valaszol - Dr. Szanyi Andrea - 2011-09-10 09:45
A munkáltatom egészségkárosodást okozott részben 2000. évben a bíróság kártérítésre kötelezte. egészségem okozása a pszichés állapot és magas vérnyomás okozása volt. Mára a magas vérnyomás és arra szedett gyógyszerek mára a potencia zavarokat alakíto

Leszázalékolás mértékének megállapítása

Orvos valaszol - Dr. Veress Dóra - 2011-06-13 17:44
Üdvözletem! Egy olyan kérdésem lenne, hogy mi alapján döntik el, hogy ki hány % rokkant? Édesanyám is elég sok betegséggel küzd, több éve jár felülvizsgálatokra, állapota mindíg romlik, de ezt nem igazán venni észre a leszázalékolás mértékén.Vala