Díj téma

Női kutatókat díjaztak: az agy öregedése, az Alzheimer- és a Parkinson-kór felismerése

L’Oréal-UNESCO A nőkért és a tudományért - 2018-09-26 20:51
Gyorsabban és hatékonyabban hathatnak a jövőben a gyógyszerek Dr. Csapó Edit, a LOréal és az UNESCO A nőkért és a tudományért díjazott kutatásai eredményeinek felhasználásával. Dr. Kubinyi Enikő viselkedési, genetikai és idegtudományi módszerekkel dolgozik azon, hogy az emberi öregedés megbízható állatmodellje legyen a kutya.

Demenciabarát Mosonmagyaróvár: ha tudjuk, mi a diagnózis, segíthetünk!

WEBBeteg - Tóth András, újságíró - 2018-03-21 14:06
Hiány van ma Magyarországon a demenciával kapcsolatos tudásból, a hasznos, hétköznapi információkból. Mosonmagyaróvár élen jár egy néhány éve indult kezdeményezésben, amely akár minden városban megvalósulhatna. Zimmerer Károlynéval, a Kistérségi Egyesített Szociális Intézmény vezetőjével beszélgettünk.

Átadták a Védőnők a gyermekáldásért díjat

Babacsalogató Alapítvány - 2017-11-16 21:41
Páratlan önzetlenségük és maximális hivatástudatuk miatt kaptak kitüntetést azok a védőnők, akik sokat tettek nemcsak a várandósok és szoptatós kismamák, valamint az újszülöttek érdekében, hanem eredményesen foglalkoztak olyan párokkal is, akiknél nem volt fogamzás és szerettek volna kisbabát.

Az év praxisa a Kárpát-medencében - Íme a díjazottak

Az év praxisa a Kárpát-medencében - 2017-09-06 12:08
Mindszentről és Erdélyből, Mádéfalváról érkezett a két első helyezett. A hetedik alkalommal kiírt pályázatot Dr. Ávéd János hazai és Dr. Kovács Rozália határon túli háziorvos nyerte meg.

Elindult Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat!

Az év praxisa a Kárpát-medencében - 2016-12-21 15:14
2016. december 20-án ünnepélyes sajtótájékoztató keretében indították el hivatalosan Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázatot az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatalban.

Pécsre került az idei Díj a Törődésért

KRIO Intézet - 2014-12-22 22:41
Csaknem hetven kórház közül idén a Pécsi Tudományegyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája nyerte el a KRIO Intézet által alapított Díj a Törődésért elismerést. A leginkább mama- és bababarát szülészetek közti verseny második helyezettje a debreceni DEOEC Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika lett, megelőzve a miskolci Semmelweis Kórház és Egyetemi Oktatókórházat.
A szakértőkből álló zsűri a beküldött pályázatok alapján Sztankó Péternek, a WEBBeteg.hu főszerkesztőjének ítélte oda a 2011 egészségügyi kommunikációs szakembere címet. A díj átadására 2012. február 16-án, a Marketing, public relations és reklám az egészségügyben XV. Országos Konferencián került sor.

Fiatal magyar kutatók kaptak elismerést

WEBBeteg - Szigeti Ildikó, újságíró - 2009-11-23 15:26
Ismét kiosztották a sanofi-aventis/Chinoin szakmai díjait. A díjat alapító gyógyszergyár és a Magyar Tudományos Akadémia tagjaiból álló zsűri nemcsak a minőségre, hanem a méretre is nagy hangsúlyt fektetett.

Kutatókat díjaztak

Orvosi Hetilap - 2008-05-14 14:22
Május 5-én került megrendezésre a Markusovszky Lajos emlékülés, melyen átadták az "Orvosi Hetilap Markusovszky Lajos emlékérem" kitüntetést, melyet Dr. Regöly-Mérei János professzornak ítéltek meg.