• A WEBBeteg.hu főszerkesztője lett 2011 egészségügyi kommunikációs szakembere

    WEBBeteg szerkesztőség
    Szerző: WEBBeteg szerkesztőség

    A szakértőkből álló zsűri a beküldött pályázatok alapján Sztankó Péternek, a WEBBeteg.hu főszerkesztőjének ítélte oda a 2011 egészségügyi kommunikációs szakembere címet. A díj átadására 2012. február 16-án, a Marketing, public relations és reklám az egészségügyben XV. Országos Konferencián került sor.

    A pályázatot, a Nemzeti Egészségügyi és Egészségipari Kommunikációs Közhasznú Egyesület (NEEK) hirdette meg. A díjra olyanok pályázhattak, akik 2011-ben a legtöbbet tették az egészségügyi kommunikáció (marketing, public relations és reklám stb.) elmélete és gyakorlata terén.

    Hirdetés

    Sztankó Pétert, aki 2008 évi megalakulása óta főszerkesztőként vezeti a WEBBeteg.hu egészségportált, a Magánorvosok Országos Szövetsége jelölte a díjra. A WEBBeteg főszerkesztőjeként az egészségügyi portál szerepének, célkitűzésének és szakmai hitvallásának kialakításában jelentős szerepet játszott a megalakulástól kezdve a mai napig.

    A Sztankó Péter által vezetett portálok (a WEBBeteg.hu és társportáljai: KamaszPanasz.hu, Egészsegfigyelo.hu) működésük során betegedukációs kampányaikkal szemléletformáló szerepet töltenek be a magyar lakosság egészségtudatosságát tekintve. A portálok látogatottsága, olvasóinak száma évről évre dinamikusan nőtt, így az általa közvetített információk ma már havonta egymillió ember attitűdjére vannak hatással.

    Az orvosilag hiteles tájékoztatás egyaránt hasznos az egyénnek és a társadalomnak is, hiszen segíti a betegségek diagnosztizáltsági szintjének növelését és a kezelések, terápiák hatékonyságának növelését, a szövődmények csökkentését. A prevencióval, és egészséges életmóddal kapcsolatos cikkek is fontos szerepet játszanak az oldalakon, amelyek társadalmi hatása ugyancsak nem elhanyagolható.

    A WEBBeteg számokban

    • Havi 1 millió látogató,
    • 11 000 cikkből álló tartalom,
    • 60 000 megválaszolt kérdés a magyar piac legnagyobb és leggyorsabb orvos válaszol rovatában,
    • 43 000 e-mailben elérhető regisztrált hírlevéltag,
    • 3700 Facebook profilon keresztül elérhető rajongó.

    További információ: www.neek.hu, www.euuzlet.hu/kommunikacio

    (WEBBeteg)

    Legutóbb frissült: 2012.02.17 14:55
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    Tüdőtályog

    Tüdőtályog

    Dr. Brugós László

    A tüdőtályog általában szövődményként jelenik meg. Mik a tünetei, hogyan kezelhető?

    Ízületi fájdalmak

    Ízületi fájdalmak

    B. M., szakfordító

    A reuma összefoglaló név, gyulladásos és degeneratív folyamatokat foglal magába.

    Én ugyan fel nem fekszem a műtőasztalra! Beleegyezés az ellátásba

    Általában rajtunk múlik, hogy hagyjuk-e magunkat meggyógyítani, még ha az orvosok sokszor úgy is tesznek, mintha ehhez nem sok közünk volna.

    Megkezdi működését a Nemzeti Népegészségügyi Központ

    A rendelet szerint az Országos Közegészségügyi Intézet elnevezése október elsején Nemzeti Népegészségügyi Központra változik, egyidejűleg az Emberi Erőforrások Minisztériuma országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkára által irányított szervezeti egységek az NNK-ba olvadnak.

    Ott kolbászból van? Gyógyulás külföldön

    Pozsonyi plasztikai sebész ismerősömet kérdeztem, hogy az osztrák áraknál jóval kedvezőbb díjaival miért nem célozza meg a tehetős bécsi közönséget, hiszen szinte percek alatt átruccanhat bárki a szomszédvárba szépülni. Válasza nagyon érdekes volt.

    Átadták Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat díjait

    Szeptember 3-án a Vigadóban adták át Az év praxisa a Kárpát-medencében nyerteseinek díjait, az ünnepségen részt vett Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár is.

    Több pénz jut a betegszállítóknak, fogorvosoknak

    1,25 milliárd forinttal több pénzből gazdálkodhatnak a betegszállítást végző szolgáltatók, a fogászati szakrendelések számára biztosított finanszírozási keret pedig 1 milliárd forinttal növekedett.

    Milyen lesz a jövő kórháza?

    Kihez kell majd időpontot kérni? Egy orvoshoz vagy egy digitális terapeutához? A rövid válasz erre a kérdésre, hogy jelen állás szerint, szerencsére, az orvoshoz, de a diagnózis folyamatát nagyon sok ponton fogja a digitális technika segíteni. A WEBBeteg.hu utánajárt a témának.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.