Az élet örömteli üzenetét közvetíti az Élet-harang

Szponzorált tartalom
megjelent:

A tüdődaganatból felépült betegek szólaltathatják meg az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben azt az Életharangot, amelyet a Lélek-zet Egyesület ajándékozott az intézménynek. A harangszó felcsendülése minden alkalommal azt jelképezi, hogy valakinek ismét sikerült legyőzni a betegséget, ezzel is erősítve a gyógyulás reményét mások számára. (x)

LélekzetA harang hangja az élet hangja” – ezzel a mottóval történt meg az Élet-harang felavatása, amely az élet örömteli üzenetével töltheti be az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet falait. Elhelyezésére – a Nemzeti Rákellenes Naphoz kapcsolódóan - a Lélek-zet Egyesületnek köszönhetően került sor.

A szervezet a tüdőrákos betegek és hozzátartozóik teljes körű támogatását biztosítja hazánkban, miközben fejleszti az orvos-beteg kommunikáció hatékonyságát.

Az Élet-harangot a tünetmentes, tüdődaganatból felépült betegek szólaltathatják meg hírül adva betegtársaiknak és mindenkinek azt a boldogságot, felszabadító megkönnyebbülést, hogy sikeresen megküzdöttek a betegséggel. A harangszó egyúttal üzenet azok számára, akik még kezelés alatt állnak és várják a vizsgálatok eredményét, hogy nem hiábavaló a küzdelem és van remény a gyógyulásra.

Az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben dolgozó orvosok és ápolók szaktudásának és a legmagasabb szintű infrastruktúrának köszönhetően az intézet a tüdőrák ellátásának teljes spektrumát hatékonyan biztosítja, ugyanakkor a gyógyuláshoz elengedhetetlen a betegek hite is. Ezt a hitet erősíti az Élet-harang harangja. Kívánjuk, hogy minél több alkalommal csendüljön fel!

1%-ot adsz. Reményt és lehetőséget adsz.

A tüdődaganat az egyik legádázabb betegség.

De mi mégis a gyógyulásban, gyógyításban hiszünk!

Adószámunk: 19188232-1-43

Segíts, hogy segíthessünk!

Lélek-zet Egyesület a tüdőrákos betegekért és hozzátartozóikért

Társak vagyunk a gyógyulásban!

Lélek-zet Egyesület

Cikkajánló

Hazánkban az elmúlt két-három évtizedben robbanásszerűen nőtt meg a tüdőrákos megbetegedések száma. 1945-höz képest mintegy tízszeres a növekedés, s ez jelenleg évente mintegy tízezer újonnan felfedezett beteget jelent.
Gyógyszertárolás
Gyógyszertárolás

Az otthoni gyógyszertárolás szabályai.

Fájdalom
Fájdalom

Veseprobléma vagy túlerőltetés?

WEBBeteg - Dr. Baki Márta, onkológus
WEBBeteg - Dr. Horváth Viktória, fogszakorvos
WEBBeteg - Dr. Ujj Zsófia Ágnes, belgyógyász, hematológus
WEBBeteg - Dr. Baki Márta, onkológus
WEBBeteg összeállítás - Holányi Péter
WEBBeteg összeállítás - Dr. Kónya Judit, családorvos
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.