Dr. Boha Katalin neurológus és pszichiáter szakorvos szakmai önéletrajza

Szerző: WEBBeteg

Dr. Boha Katalin neurológus és pszichiáter szakorvos szakmai önéletrajza.

1985-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen. Első munkahelyem a BM Központi Kórház és Intézményei Organikus Idegosztálya volt, ahol egészen 2007-ben történt bezárásáig dolgoztam, 2000-ig a fekvőbeteg osztályon, utána pedig a szakrendelőben.

Neurologia szakvizsgát 1990-ben tettem le, majd 1994-ben pszichiátriából is szakvizsgáztam.

Jelenleg a Törökbálinti Tüdőszanatóriumban rendelek ideggyógyászati szakrendelésen, valamint a Budaörsi Egészségházban pszichiátriai szakrendelésen, emellett magánrendelésem van Törökbálinton, ahol neurologiai és pszichiátriai jellegü problémákkal is foglalkozom.

2009 óta természetgyógyászati, ill. fülakupunkturás képzettséget is szereztem, mellyel azóta is kezelek pácienseket, valamint elektromágneses mező - BEMER - therápiával folytatok kezeléseket.

Dr. Boha Katalin neurológus és pszichiáter szakorvos

Telefon: 06-30-971-4696

E-mail cím: [email protected]

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Mi lesz velünk a járvány után? Az...

Ki ne álmodozott volna arról gyerekkorában, hogy egyszer bezár az iskola, és soha többé nem kell bemenni, vagy hogy a nyári szünet örökké tart....

Módosították a várandósok és a...

A terhesség 36. hete előtti időszakig a második védőoltást is megkaphatják a várandós kismamák az újabb nemzetközi és hazai szakmai tapasztalatok...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.